![]() |
problem-laptop se gasi
imam dell latitude c600 (850mhz, 256
ram, 40gb hdd, ati mobility 8MB, stariji lap), kad ga upalim par sekundi radi ne pocne uopce ucitavanjanje osnovnih postavki i samo se ugasi i tako svaki put, jel mozda netko zna u cemu bi mogao biti problem ? uz to jos kad ga spojim na punjac stalno se sam pali i nakon par sekundi gasi, a ako je samo na bateriji onda se nece sam upalit. |
kad nece nitko da replaya onda moram sam sebi, danas sam iskljucio LCD (iskopcao onaj kabel sa maticne od LCD-a) i spojio tako laptop na CRT monitor i cim ga upalim stisnem gumb da mi prebaci na vanjski monitor i naravno onda sve radi uredno(naravno LCD iskljucen), e sad neznam sta da radim po ovom bi mozda mogao bit LCD u kvaru, ali koliko je to sigurno, jer ako je LCD ja bi probao kupit drugi, ali ako ga kupim a nije LCD e tek onda nastaju problemi
inace gdje bi se mogao naci polovan ili novi 14" LCD? |
dell je imao problema s baterijama, e sad je pitanje koliko to ima veze s tvojim problemom
|
Jesi mu probao vadit bateriju pa da radi samo na struju.
|
Citiraj:
kad sam mu izvadio bateriju i stavio ga na struju onda mi se pojavio nekakav setup (ne bios), ali poslije toga opet isto se ugasi i to je bilo samo kad sam prvi put izvadio bateriju, a sad kad ju izvadim i stavim na struju i dalje se gasi odmah |
probaj nać polovni lcd, novi lcd? totalno neisplativo za stariji lap
pretraži newse, čini mi se da sam nedavno vidio 2 ekrana na prodaji ili vidi po pc servisima |
očigledno hardware problem a mogao bi biti u vga lcd izlazu
|
to je posao za servis a ako je popravak preskup prodaj ga za rezervne djelove i kupi novi a taj zaboravi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |