![]() |
SanDisk malo govno
Malo govno od 1GB, selio nešto na nega i odjednom se komp zblesiral i ja naravno nisam htio čupat stick van već sam prislilno ugasil komp i tek onda izvadil stick. Od onda kad ga uštekam u usb, prepozna ga al ga nemrem otvorit, veli I/0 error. Jel to "In Flames" ili ima još nade?
|
Probaj ga ponovo formatirati.
|
Nemožeš više ništa s njim..imao sam neko no name sranje, također otišlo na isti način..
|
odnesi u kodak centar i ako imaš garanciju dobit češ novi! ovisi od stika ja imam 5 godina na sandisk a i nema problema pri zamjeni
|
Možeš napraviti nešto.
Skini HP usb flash disk tool i pokušaj ga s njim preformatirati u fat/fat32/ntfs. Nešto će sigurno proći, i onda bi ti trebalo raditi ok. |
mislim da se ta sranja samo u fat formatiraju jer ih inace nevidi komp
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo kaj ga onda ne odspajaš normalnom procedurom nego desni klik na ikonu/eject. http://www.ntfs.com/quest22.htm |
Može se preformatirati u NTFS bez problema, medjutim mislim da preko windowsa to ne pali nego moras imati program kao taj HP format tool.
To je korisno - ja imam seagate 5gb pocket drive - velicine jo-jo-a i kad preformatiram u NTFS onda mogu snimati fajlove veće od 2gb (korisno za image igara). |
Citiraj:
Ja sam tako radio i šljaka bez problema. Sve iz Windowsa.:) |
Skinuo HP Flash Disk tool i nemrem ga formatirat, veli da je write protected.: hitthewa
|
pogledaj da na sticku nemas neku opciju da zakljuca pristup (nesto kao hold na mp3-u)
inace,ja sam imao problem sa svojim mp3 playerom isti,format iz win nije htio,samo s programcicem za stavljanje firmware-a koji sam dobio od njih |
Ma nema niš. Je. mp3 player je drugo kad ima svoj firmware pa se može zblesirat al ovo je bojim se 1 ili 0, s tim da je u mom slučaju očito u nuli. : goood :
|
Pokreni sa CD-a normalnu instalaciju novih Windowsa, kad dođeš do odabira particije odaberi stick i lupi format.
Nakon formata (ako prođe) samo prekini instalaciju.. Meni je tako jedamput uspjelo osposobiti stick koji je bio nečitljiv. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |