![]() |
Enermax 300W,jel dovoljno jak?????
Ovako...frendu mi za par dana treba doć komp s popravka i mislio si je uzet enermaxa od 300w......konfa je slijedeća: Celeron 2.0Ghz,Matsonic MS9158E,ATI Radeon X1300XT,2x 256Mb RAM,Seagate 7200.9 120Gb,DVD-RW Pioneer-110D...... Unaprijed hvala
|
mislim da sa tim napajanjem ne bu imao problema , bolje to nego neki maxpower na kvazi 500w.
|
Taj enermax sam testirao na konfi iz siga, bez problema!
|
dovoljno.
bio ja danas u infocoru onaj dućan prie linska u podrumu kupovo powerball i jedan link došo gleda napajanje smartbox 500w pita jel ok to napajanje ovaj prodavač onak potvrdno ma bez daljnjeg, vrhunsko napajanje... ja tio reć oprostite u krivu ste....i kupcu reć da ode 30m dalje u linksu uzme tog enemaxa za 160kn, a ovaj smartbox 300... |
Dosad ga je napajao Maxpower od 300W,a unutri je bilo 9200SE i 384MB RAM-a.......
|
imam i ja jedan takav za rezervu , 5 godina je star i dosad je cuda napajao bez beda - recimo Bartona na 2.4ghz , gigu rama i 9800pro , ali nije to napajanje za to . ovaj ener je cist solidan .
|
U sigu konfa powered by Enhance [made by Enermax ili je Silverstone :D]
|
Ma vozija bi dva takva taj enermax...čak i ja razmišljam da ga uzmem za svoju konfu jer chieftec postaje nemoćan kad se pomamim za overclockom : goood :
|
Citiraj:
|
dovoljno je jak...
moju konfu iz siga fura bez problema + dvd rw + dvd rom+ 2X 120mm ventilaotra + areogate 1 |
U Linksu nema niti će ga bit :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |