PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Diskovi SSD/HDD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   USBDrive (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5182)

Dragutin 06.07.2003. 15:19

USBDrive

Koristi li netko USB DriveSD?
Zanima me dali se javljaju greške kod prebacivanje podataka, tj. da li je običajeno da ne prebaci sve što je selektirano
I da li uvijek poslije formatiranja traži Scan?
Uf što me zna iznervirati!

Dragutin 23.09.2003. 09:17

Re: USBDrive

Citiraj:

Originally posted by Dragutin
Zanima me dali se javljaju greške kod prebacivanje podataka, tj. da li je običajeno da ne prebaci sve što je selektirano

Ponavljam pitanje :rolleyes:

horza 23.09.2003. 19:48

ja koristim i obične, i mp3 player. i sve je normalno. tebi je brijem memorija otišla... trk po garanciju !

Dragutin 23.09.2003. 21:30

Zanima me da li je uobičajeno formatiranje memorija, odnosno imam naviku ( još od flopya) da kada iskoristim podatke medij formatiram. A za USB DriveSD sam načuo da se formatiranje vrši samo sa Win XP, tj da ga ostali OSovi ne mogu formatirati:confused:

horza 23.09.2003. 21:41

ok, prvo da pitam... što ti znači driveSD ? pretpostavljam da govorimo o USB flash driveovima. ako je tako (a nema biti o čemu drugom) ja svoje formatiram samo kad mi paše da ga cijeloga ispraznim. tako sam radio i s disketama i sa zipovima. inače, kada skužim da su mi podaci corrupt zbog memorije (fizički se nešto shljebalo) onda obavezno formatiram ... ne zato što treba, nego zato kaj mi tak paše :-)

Dragutin 23.09.2003. 22:10

DA to je model koji ima mogučnost dodavanja SD i MMC kartica
www.usbdrive.com/website/products/sd.html

FAQ:
How can I format my USBDrive[SD]?
From the list of drives available in your "My Computer" select the drive letter assigned by your "My Computer" for USBDrive[SD], right click and select the option format using the "FAT" file system. Formatting should be done using Windows XP Operating System only.

:confused:

horza 23.09.2003. 22:16

kaj ja znam... a valjda koristi FAT12 zapis. nemam pojma jel '98 sposoban formatirati u FAT12. :confused:

Dragutin 24.09.2003. 09:09

Citiraj:

Originally posted by Horza
kaj ja znam... a valjda koristi FAT12 zapis. nemam pojma jel '98 sposoban formatirati u FAT12. :confused:
Kaj nemože ni ME ? (winozi za ovce:D )

horza 24.09.2003. 19:17

Citiraj:

Kaj nemože ni ME ? (winozi za ovce:D )
nemam blage. ali kada bi bilo točno da 98 ne može, onda bi bilo sigurno da ni ME ne može. ali ne znam.

gpremec 26.09.2003. 08:25

Re: USBDrive

Citiraj:

Jucer sam razgovarao s narom i covijek spomene svoje iskustvo po slicnom pitanju, pa rekoh da to podijelim s tobom.

Uglavnom, nara kaze da kada prvo usteka USB drive, a onda ubaci u njega karticu, da Wini svaki put inzistiraju da prvo treba karticu formatirati. S druge strane, ako prvo ubaci karticu u USB drive, a onda usteka u komp, da sve radi normalno.

Rivi 26.09.2003. 08:53

Majko mila.

medo 01.10.2003. 20:11

Citiraj:

Originally posted by Horza
nemam blage. ali kada bi bilo točno da 98 ne može, onda bi bilo sigurno da ni ME ne može. ali ne znam.
a da probaš sa linuxom :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:06.