PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Nove igre (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5179)

cyberphere 05.07.2003. 22:42

Nove igre

Može li mi netko preporučiti neku novu dobru igru jer sam sve igre što imam doma prešao i nemam više šta raditi?

MadBoY 05.07.2003. 22:54

Re: Nove igre

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Može li mi netko preporučiti neku novu dobru igru jer sam sve igre što imam doma prešao i nemam više šta raditi?
GTA: Vice City

Skini neki emulator za Nintendo 64 :D

cyberphere 05.07.2003. 22:58

Re: Re: Nove igre

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
GTA: Vice City

Skini neki emulator za Nintendo 64 :D

Prešao sam ga još prije tri tjedna. Dalje?

horza 05.07.2003. 23:06

enter the matrix, colin 3 (iako je po mome mišljenju najveće razočaranje godine i najgore smeće koje su codemastersi ikada napravili)

cyberphere 05.07.2003. 23:08

Citiraj:

Originally posted by Horza
enter the matrix, colin 3 (iako je po mome mišljenju najveće razočaranje godine i najgore smeće koje su codemastersi ikada napravili)
Enter the matrix sam igrao i gira ništa ne valja. A Colin 3 je na 3 CD-a a sam si rekao da ne valja pa i to otpada

horza 05.07.2003. 23:13

a evo baš je stiglo 120GB sa satelita... sigurno ima nekaj ultra-novih igara... u petak nisam stigao pogledati, ali u ponedjeljak javim ako ima štogod dobroga.

msvrtan 06.07.2003. 00:49

Citiraj:

a evo baš je stiglo 120GB sa satelita... sigurno ima nekaj ultra-novih igara... u petak nisam stigao pogledati, ali u ponedjeljak javim ako ima štogod dobroga.

a satelitom stizu legalne igre? kojim to da si ja kupim jedan il dva..

HORZA odkad smijemo o tim stvarim po forumu pisati?

opet dvostruka pravila ili sta?

horza 06.07.2003. 01:38

jao pa normalno da govorim o demo igrama... pif! piratske? fuj to! :p kak i ti pričaš bedastoće... mislim ono... :D

miato 06.07.2003. 09:38

javi sta si dobio od tih demo igrica :)

widowmaker 06.07.2003. 09:43

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
a satelitom stizu legalne igre? kojim to da si ja kupim jedan il dva..

:rambo: čuj, sorry ali moram ti reči stvarno si tele

LordNitro 06.07.2003. 13:23

Dečki jel možda znate kad stiže StarTrek: Elite Force2?Ja ti je preporučujem cyber, samo neznam kad izlazi.Igrao sam demo(naravno sa BUG DVD-a:D )i sve mi ide super na 1024x768 sa medium detaljima.Grafika je ludilo, a ja sretan što moja kanta to tako lako pokreće.Grafika je super, onako svemirski, jooooj!:D Sta ce se nitro igrati kad izađe!

Od igara koje su sad na tržištu bi ti preporučio(joj, nemoj nove igrice, radeon ti nije dosta jak!!!:D ) Rise of Nations ako voliš takve igrice, Jesi igrao C&C Generals?Još ti preporučam Warcraft 3 igrati na netu.Nikad ne dosadi!Joj što sam se raspisao, prsti me bole!

cyberphere 06.07.2003. 14:18

Citiraj:

Originally posted by nitro
Dečki jel možda znate kad stiže StarTrek: Elite Force2?Ja ti je preporučujem cyber, samo neznam kad izlazi.Igrao sam demo(naravno sa BUG DVD-a:D )i sve mi ide super na 1024x768 sa medium detaljima.Grafika je ludilo, a ja sretan što moja kanta to tako lako pokreće.Grafika je super, onako svemirski, jooooj!:D Sta ce se nitro igrati kad izađe!

Od igara koje su sad na tržištu bi ti preporučio(joj, nemoj nove igrice, radeon ti nije dosta jak!!!:D ) Rise of Nations ako voliš takve igrice, Jesi igrao C&C Generals?Još ti preporučam Warcraft 3 igrati na netu.Nikad ne dosadi!Joj što sam se raspisao, prsti me bole!

Ovaj StarTrek ću probati. C&C sam prešao, a Warcraft mi ne valja.

Jelc 06.07.2003. 15:47

Citiraj:

ST EF II je delan na modificiranom kvakonji...ali nije loš...
Jesi probao Breed,imaš beta demo na BUG.DVD-u...navodno koristi sve điđe sa DX9 grafulja.

Prije puta sam instalirao i počeo igrat EF II,danas ću nastavit...
Breed nisam probal jer mi je riknul DVD na compu...

greg SE 06.07.2003. 16:16

Citiraj:

zar netko prelazi C&Ceve????ja tu samo picim skirmish i u mrezi, jebo misije.... :D

BSA<AK-47> 06.07.2003. 16:30

svi preporučuju nove igre i demoe...e pa ja neću:D
nabavi Carmageddon..ne zauzima puno...grafika nije najluđa...
ali zato par dana nemoj sjest za volan od pravog auta...ja sam dobio želju da pokupin neku bakicu na cesti al me prošlo kad sam skužio da je autu neki dan istekla registracija i da još nemam vozačku...:D
+ još imam limenku od pive iza sica....:beer:

cyberphere 06.07.2003. 16:40

Citiraj:

Originally posted by Jelc
ST EF II je delan na modificiranom kvakonji...ali nije loš...
Jesi probao Breed,imaš beta demo na BUG.DVD-u...navodno koristi sve điđe sa DX9 grafulja.

Prije puta sam instalirao i počeo igrat EF II,danas ću nastavit...
Breed nisam probal jer mi je riknul DVD na compu...

Prešao sam Breed i grafika nije nešto revolucionarno. Bolja je grafika u ST EF II nego u Breed-u

LordNitro 06.07.2003. 18:49

Šta je izašao Star Trek :Elite Force 2?

gospar 06.07.2003. 19:10

Star Trek elite force sam probao sa onog dvd kao i vi mogu reci da je igra veliko smece naprema prosloj. a sto se tice ostatka igre citao sam recenzije da se stalno boris protiv onih kukaca kao u demou a to je smece.

LordNitro 06.07.2003. 19:26

Samo protiv onihg kukaca?Ma ne vjerujem.Moram si je kupit(original naravno:D )!

Stipe 06.07.2003. 19:31

Ma ja evo igram Morowind već pola godine i nikad ga dosta od novih ti preporučujem Vice,Rise of Nations,Splinter sel,Wolfku Enemy teritory,No one lives forever 2,Silent hil 2,SimCity4
Ma ljudi kupite vi XBox pa vidite što su igre Brute Force,DOA 3,Halo, pa sad će Halo 2,BC,Fable,Doom 3,HL 2 nije potvrđen ali je sve otvoreno.Jedino što mi fali na Xboxu su strategije ponajviše WARCRAFT III

MadBoY 06.07.2003. 22:21

Citiraj:

E sada kad si mi spomenuo satelitski net moram te neš pitai o njemu :).
Koji provider koristiš (EON?) ?
Ja razmišljam o sat. netu otkako sam kupio SS2 ali neznam šta da uzemem.
EON ima samo 1 GB, Skynet (mislim da je Skynet) ima neograničen bandwitch ali ako počneš primat neke veće pakete uspori ti dowload. :grrr:
Sada koristim ProgDVB + Prog File Grabber :D, ali dobijem samo neke male sličice na kojima su ljudi u "čudnim" pozama :D.
Za 15MB skinem 50MB nepotrebnog materijala (nakon 15 min, ProgDVB zaštopa pa moram restartat komp :( )

Amdejac 06.07.2003. 22:26

Možda Projekt I.G.I. 2 ???????????

horza 06.07.2003. 22:38

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
E sada kad si mi spomenuo satelitski net moram te neš pitai o njemu :).
Koji provider koristiš (EON?) ?
Ja razmišljam o sat. netu otkako sam kupio SS2 ali neznam šta da uzemem.
EON ima samo 1 GB, Skynet (mislim da je Skynet) ima neograničen bandwitch ali ako počneš primat neke veće pakete uspori ti dowload. :grrr:
Sada koristim ProgDVB + Prog File Grabber :D, ali dobijem samo neke male sličice na kojima su ljudi u "čudnim" pozama :D.
Za 15MB skinem 50MB nepotrebnog materijala (nakon 15 min, ProgDVB zaštopa pa moram restartat komp :( )

nije moj... ja sam jedan od investitora :-) ali mogu pitati. samo znam da je pretplata na server 100€ godišnje.

cyberphere 06.07.2003. 23:15

Citiraj:

Originally posted by AMD
Možda Projekt I.G.I. 2 ???????????
Vidiš vidiš. To bih mogao nabaviti

LordNitro 07.07.2003. 09:09

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Ma ja evo igram Morowind već pola godine i nikad ga dosta od novih ti preporučujem Vice,Rise of Nations,Splinter sel,Wolfku Enemy teritory,No one lives forever 2,Silent hil 2,SimCity4
Ma ljudi kupite vi XBox pa vidite što su igre Brute Force,DOA 3,Halo, pa sad će Halo 2,BC,Fable,Doom 3,HL 2 nije potvrđen ali je sve otvoreno.Jedino što mi fali na Xboxu su strategije ponajviše WARCRAFT III

Samo mi nemoj reć da ti i wolfenstein isto ide na modemu!Onda si ga i ja nabavljam.Zasto vise ne zelis igrat Warcraft 3?Ej skini si program kali koji simulira LAN, na

http://www.kali.net/download.html

Sory dečki zbog offtopica, nije mi se sad dalo ici pisat PM!:beer:

LordNitro 07.07.2003. 09:09

Citiraj:

Originally posted by Stipo

Samo mi nemoj reć da ti i wolfenstein isto ide na modemu!Onda si ga i ja nabavljam.Zasto vise ne zelis igrat Warcraft 3?Ej skini si program kali koji simulira LAN, na

Stipe 07.07.2003. 15:55

Citiraj:

Nisam al sam igro kod frenda i ludilo brale al za War3 ovih dana nisam imao vremena pa nisam mogo evo može u srijedu ha tad najprije mogu pošalji mi mail

msvrtan 08.07.2003. 15:35

Citiraj:

Šta je izašao Star Trek :Elite Force 2?
da..imam..orignal naravno..ako zelis da ti ga posudim javi se na pm...ako si iz zg-a afkors

LordNitro 08.07.2003. 16:02

Ma iz Karlovca sam.Nema veze, otići ću još danas kupiti svoj originalni primjerak!:D

horza 08.07.2003. 19:43

evo čime se ja zabavljam u ove vruće ljetne dane.

Bowl X-Treme
Star Trek Elite Force II
F1 Challenge '99-'02
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide
Starsky & Hutch
Warcraft III: Frozen Throne
Pirates of the Caribbean
Chaser
Microsoft Flight Simulator 2004 A Century of Flight
Tomb Raider Angel of Darkness
Card & Board Games Deluxe Suite
Mahjongg Master Deluxe Suite