![]() |
help please
bok ljudi,
zamolio bi vas da mi pomognete oko jedne stvarčice prije tri mjeseca sam nabavio od gigabyte-a njihovu 9700pro karticu. sve je bilo ok do prije mjesec dana kada su mi se igre počele rušit nakon 15 minuta. inače ne igram se često tako da se nisam odmah pozabavio problemom. danas sam primjetio da se ventilator na kartici ne okreće ni kad su 2d ili 3d aplikacije u igri. da li se ventilator počinje okretat nakon određenog stupnja zagrijavanja kartice i s karticom je sve ok i imam samo neki software-ski problem ili je ventilator na kartici otišao na vječna lovišta? hvala, siniša |
idi na garanciju odmah treba se odmah upaliti. trazi da ti zamjene karticu potpuno i da ti daju novu jer je ta tvoja radeci pod takvim temperaturama vec izgubila na vijeku trajanja i kvaliteti.
|
Ako se sjećate meni je na 8500 prestao raditi vent i bilo je uradi sam (i taj uradi sam dan danas radi). Vent nema garanciju, odnosno njega ne pokriva garancija na karticu, osim ako ne naletiš na ljude (dućan) koji to ne zna pa ti lijepo zamjene cijeli proizvod. Želim puno sreće:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |