![]() |
Ve-Mil strikes again
Aha došo AIW i kod Ve-Mulja
Malo je jeftiniji Ko je kriv svima onima pohlepnima koji su išli kupovati kod Baćanija:) http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=grafkart |
Još da si za one neupućene napisao o kojem se to točno AIW modelu radi, a ne da moram tražit po cjeniku ko budala. Ovako ti topik liči na neku tvoju "internu" raspravu, sam sa sobom, jel...
|
Powercolor Radeon AIW X1900GT PCIE, 256MB, TVtuner, VIVO, dual DVI Novo! 1.708,50 1.798,42
|
Vjerojatno je mislio na Powercolor Radeon AIW X1900GT PCIE, 256MB, TVtuner, VIVO, dual DVI
i vecina zna na koga se odnosi topic :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mi stariji po stažu znamo da je kod bunarenja para iz kućnog proračuna najbitnija brzina:D Dakle, kad je prilika-zgrabi pare i kupuj. Druga stvar je dobar timing. Cijeli studeni i skoro cijeli prosinac je taman dovoljno vremena da ženica dođe sebi pa da zatražiš i dobiješ novu Baricu pod bor:p Ah, ta današnja mladež...sve im moraš nacrtat:D |
Citiraj:
|
Pa, onima koji prate ATI podforum je sve jasno, par threadova ispod ovog je:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50574 |
Citiraj:
da ne spominjem da je ve-milov cjenik prepun atijevih wonderica pa je jako teško uočiti one prave posebno ak je pokraj njih masnim slovima navedeno NOVO!!! |
Citiraj:
vidiš vidiš ko bi rekao i ziher si rekel ljepšoj polovici kolko to košta:D |
Citiraj:
Sam se sebi divim....:p |
Stari moj, ja bi se pazio na tvom mjestu. Tko zna što će tražiti od tebe zauzvrat...
|
Citiraj:
Iako pogruntal je on to već sigurno se unaprijed spremio na sve varijante:D |
Citiraj:
Nije beg cicija... |
Znaš ti dobro na što sam mislio. ;)
Sljedeći put kad se na Žderonjama budeš žalio na išijas, muskulfiber i kako nisi spavao pet noći zaredom, znat ćemo od čega je...:D |
Hmn ili mozda roda pokuca na vrata :D :D
uglavnom meni ti AIW rijesenja nikako nepasu ja sam vise za spartanski sistem grafa je grafa a tv kartica tv kartica :) |
E Pinsla, Pinsla. A čovjek bi pomislio da znaš kako te stvari hodaju...Ali vidiš, da je ženu duže nagovarao ko zna što bi na kraju ispalo. A ovako je ostavio lovu naduvanom Baćaniju. Šteta.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a baš sam si mislio ne bude htio ić kupovat kod Baćka kadli ono dok si rekao keks nestade im grafa s lagera:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali još ima vremena kad ve-mulj dobije ko zna |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja još uvijek svojoj boljoj polovici prodajem fore "ma to je preko oglasa" ili "bilo je prejeftino" a ako spomanem cifru preko 300 kn narastu joj vampirski zubi:D |
Citiraj:
Imam sreću kaj je navikla na kompove i hardware još od stare Amige a voli se i igrati. Ne smijem ni pomisliti kak je nekom čija žena ne šljivi komp ni pol posto..uf... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |