PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   novi bug (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5133)

gospar 01.07.2003. 02:22

novi bug

znam da cu sada pokrenuti na sebe lavinu pljuvanja i kamenja ali imam DVD i zelim ga koristiti zao mi je oprostite mi iznevjerio sam, kupit cu novi bug... :rolleyes: BUG DVD

marac 01.07.2003. 02:34

To sranje ne kupujem dok sam živ, jedino ako poklanjaju neku rasnu plavušu s njim!

Elven 01.07.2003. 10:13

Citiraj:

Originally posted by marac
To sranje ne kupujem dok sam živ, jedino ako poklanjaju neku rasnu plavušu s njim!
Ja razmisljam o kupovini, jer ima nutra neki natjecaj za kratki igrani digitalni filmic. Zanime me vise o tome, pa bih molio nekog ko je kupio da mi ukratko napise nes vise o tom natjecaju da ne kupujem bug bezveze (ipak sam ja VIDI fan, iako su i oni za kurac i vec puno mjeseci ih ne kupujem)

gospar 01.07.2003. 18:52

elven veceras cu ti napisat sad nemogu

Jelc 01.07.2003. 21:16

Ima hrpa toga na DVD-u...Imaš demo Elite Force,Breed ha!,hrpa softa,drivera,zakrpa za Win i Office,...
Kolekcija benchmarka-I stari i novi 3DMark,PCMark,ScienceMark,WinBench...

Uglavnom ima hrpa softa i korisnih stvari...
A 35 kuma su ti tri i pol pive u lokalnom bircu tak da...

marac 01.07.2003. 23:05

Hrpu tih korisnih stvari sam sam skinuo jos prije mjesec-dva tako da zista nemam potrebu da to kupujem!

One koje zanima sto se sve nalazi na tom dvd-u neka si skinu datoteku s bugovog weba i pogledaju!

gospar 02.07.2003. 01:11

Citiraj:

Originally posted by elven
Ja razmisljam o kupovini, jer ima nutra neki natjecaj za kratki igrani digitalni filmic. Zanime me vise o tome, pa bih molio nekog ko je kupio da mi ukratko napise nes vise o tom natjecaju da ne kupujem bug bezveze (ipak sam ja VIDI fan, iako su i oni za kurac i vec puno mjeseci ih ne kupujem)
nagrade: web tecaj, vrijedne nagrade, rad na filmu Potjeh koji ce koristiti specijalne efekte

zahtjevi:

tehnika : 2d crtez, glina, mehanicki modeli....
trajanje do 30 sekundi
slobodna temea

tehnicki zahtjevi: intervencija u snimljeni materijal, ubacivanje elemenata u snimaljeni materijal, materijal: ziva slika ili fotografija

tehnika: 2 d klasicna animacija, glina... itd.... ili 3 d

mora biti u avi, mpeg, ili quick time formatu, velicine do 10mb
pokazati sirove materijale ako pobjedis dokaz o autorstvu

filomove poslati emailom na natjecaj@vizije.hr do 15. rujna 2003

www.vizije.hr

MadBoY 02.07.2003. 13:13

A dobar im je potez DVD nema šta.
Od (čini mi se) 6 tisuća i nešto ljudi 62% je glasovalo da ima DVD a oni imaju nakladu od preko 40 000 i po toj anketi većina ih ima DVD. Sreća moja što mi frend imam DVD i pržilicu pa to sve mogu prebaciti na CD-ove.

miato 03.07.2003. 00:20

ma pola stvari s tog DVDa je za qrac.. od nekakvih pisljivih slika za desktop do raznih igrica za djecu under 5 ...
sve skupa, mislim da nebi sa cijelog DVDa nasao programa, drivera i sl. stvari koje mi trebaju ni za jedan pun 700mb cd ....

LordNitro 03.07.2003. 10:04

Ja si ga idem kupit!Nema veze sto je na tom DV - u puno nepotrebnih stvari.Ionako tih 35 kn svaki mjesec dam za Hacker koji nema niti CD-a!

Stipe 03.07.2003. 19:36

Citiraj:

Originally posted by nitro
Ja si ga idem kupit!Nema veze sto je na tom DV - u puno nepotrebnih stvari.Ionako tih 35 kn svaki mjesec dam za Hacker koji nema niti CD-a!
Izgleda meni da i oni uskoro kreću s DVDom kupio sam to sranje(BUG) nema ništ dobrog na DVDu ali ama baš ništa jedino eto 3Dmark03 i 01 i tak te gluposti

gospar 03.07.2003. 19:49

America Army, Paint shop 8, Corel, FL STUDIO... a sto ti trazis "program koji ce mi skinuti najnovije filmove s neta za dvije minute"

Rivi 04.07.2003. 07:37

AAO igram otkad je izasao patch 1.7, sto je prilicno davno, a i PSP8 se mogao skinut već prije mjesec dana s jednog od časopis-CDova.
U svakom slučaju, nije bitno. Svako će sebi nać nešto korisno. Za crackove će ipak trebat potegnit po netu. ;)

Elven 04.07.2003. 08:41

kaj ti mulci nisu stavili Half Life2 video? Budem ga ja sad pogledao, pa vam prenem impresije (za slucaj da ga niste vidjeli). Mislim budala, stave DVD i ne stave takvu opaku stvar. Ako sam u pravu, BUG je izasao puno poslije trailera.

LordNitro 06.07.2003. 13:57

Stavili su i Half Life i Doom 3 video.Po meni je bolji onaj od Dooma 3.Nekako mi je fornija grafika.U Half Lifeu mi je nebo stvarno super napravljeno.Koji je vama bolji?

evilstoy 06.07.2003. 15:09

Taj filmic mi je vratio vjeru u Doom 3!:D

MadBoY 06.07.2003. 22:07

Citiraj:

Originally posted by nitro
Stavili su i Half Life i Doom 3 video.Po meni je bolji onaj od Dooma 3.Nekako mi je fornija grafika.U Half Lifeu mi je nebo stvarno super napravljeno.Koji je vama bolji?
Meni se nekako Doom3 čini plastičan. Možda je to zbog kompresije ili čega već.
Ali na GAME Networku sam gledao kako neki tip igra HL2 i super je. Ima odličnih fora, a grafika je vrhunska.

miato 08.07.2003. 10:21

jel ima neko iz Zga da je kupio taj novi bug, pa ak mu nije bed da mi zaprzi na 1 cd neke stvari... Castim ga :beer:

Elven 08.07.2003. 11:14

ako treba nekom zaprzit HL2 filmic nek se javi na PM. Iz Zga sam.

Paske 08.07.2003. 12:37

Citiraj:

Originally posted by miato
jel ima neko iz Zga da je kupio taj novi bug, pa ak mu nije bed da mi zaprzi na 1 cd neke stvari... Castim ga :beer:
Ako platiš pivo u Medvedgradu - nema frke :D

Stipe 08.07.2003. 17:48

Jop u Doom 3 i meni nekak izgleda plastično jer je fizika(odoka bolja u HL2)primjer pogledajte kak onaj duh baci čovijeka i kak se on nerealno odbije od zida u Doom3 i pogledajte kako realno čudovište baca onog čiču u HL2.Ja neznam zašto te "smrdonje" nisu stavile Full HL2 gameplay movie na 4.7GB!!!!!!!!! već stavljaju neka sranja koja ionako nitko neće imat na Compu garantiram.Doom 3 filmić isto nije loš čak je i bolji zbog više rezolucije i nekako je odoka napumpaniji ali su boje kao isprane:cool:
Jedva čekam novi Hacker možda i oni dođu s DVDom pa budu lijepo svi filmići Full i Doom 3 i HL 2 pa vam onda lijepo kažem koji je "bolji"

miato 08.07.2003. 18:18

Citiraj:

Originally posted by Paske
Ako platiš pivo u Medvedgradu - nema frke :D
dogovoreno... 0.5 :) kolko je to, nekih 8kn? javi na PM kad ti odgovara

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17.