![]() |
rubikova kocka? (gdje)
Jel zna netko di bi mogao naći neku malo bolju rubikovu kocku?... ova što je imam doma užasno zapinje
|
|
moja stara je to uspjela složit nakon godine dana muke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali mislim da ima neki sistem ,i ako se to prati onda se lako složi |
|
premoćno :D
|
Citiraj:
|
A koliko vam tzreba bez da gledate?? ;) http://www.youtube.com/watch?v=MS9DoMZMYb4
Ja sam to uspio složiti sa 14 godina nakon kojih tjedan dana povremenog drkanja po njoj ali poslje toga više nikad jer nemam živaca više toliko se patit ;) |
Takodljer to sam slozio isto sa nekih 12 13god i nakon toga sam ju slozio prije nekih godinu dana ali ono uz prekide jer mi se neda.
I onda je dosao mutavi bratic i skrsio ju i sada mi se neda ponovo slagat ju :) |
I ja sam ju slozio...pocupo sam sve djelove van, pa ih vratio da odgovara boja boji :)
|
prvi put je slozio prije neg sta sam iso u osnovnu i trebalo mi je nest super kratko vremena, sad skoro nakon 20god trebalo mi je skoro 6h da je slozim.
|
No, do sada nitko nije dao konkretan odgovor, gdje se može takva kocka kupiti u Zg? :D
|
ja evo vidio u knjizari na frankopanskoj u izlogu danas
|
Jesi pogledao u Turbo Sport, inace to ima u svakoj malo bolje opremljenoj knjizari.
|
Moja stara je to prije par godina mogla složit za kakvih 15ak min. Ja nisma ni pokušavao.
|
imas ih u svim chajna shopovima :)
|
Citiraj:
Uglavnom Ferrys ja sam isto sa ajmo reć oko 7 godina,dali više ili manje,čak mislim da sam išao 1-vi osnovne,dakle preko 7 god... :D Ali nisam tad ni znao da postoji sistem ni ništa,eto,uzeo je u ruke,i možda za po ćuke-ćuku složio...ma čudo od djeteta... :) Ono,nije da serem,ali pošto se eto svi hvale pa da se pohvalim i ja.. :p A inače,ne slažem je već dugo,jer se @Ferrys - sve te iz kina šopa raspadnu u roku odmah,naročito ako je hoćš brzo vrtit,što se ne može sa njom... Rekord mi je mislim ispod 2 minute,oko 1.45-1.50;a kladim se da je i sad mogu složiti ispod 3 minute... :smoke: |
rekord je 10.48 sec, za zavezanih očiju je ispod minute i pol. pročitah jučer na monitoru...
|
nemojte me držati za riječ ali mislim da je moj rekord bio 28 sekundi, naravno uz sistem kojeg se i dan danas sjećam...
prava zeka je bila kocka na kojoj nije trebalo složiti samo boje već i smjer i raspored svakog pojedinog polja u boji... e tu sam sastavljao mjesecima i kad sam završio stavio je u vitrinu i divio se svom djelu... |
http://www.rubiks.com/cube_online.html
Evo, ova se ljepo okreće, ne košta ništa osim što net plaćaš, ne raspada se..ma prava kocka :D |
Citiraj:
|
lol, iam ja frenda kaj to slozi za pol minute, s gledanjem ofkors, finta je da se jedna strana moram prvo slozit, a onda samo po principu se ide i sve se samo slozi...al neam ja to zivaca lol...
|
Nisam dovoljno inteligentan.
|
Citiraj:
Eh,dižem thread,ali moram se i ja jednom napravit pametan... : goood : :p |
Citiraj:
|
Da zna sistem slaganja rubicove kocke...
Ja sam čuo da se službeni rekordi mjere u slaganju pod vodom. Možda sam krivo čuo |
Neznam stvarno,ovo mi je prva riječ o tome. Ali inače bitno je kod kocke da je kvalitetna,da ne zapinje,i da naravno ne otpadaju plastikice sa bojama;bolje kocke imaju i to drukčije riješeno. :)
Inače Clockane,znam sistem,ali slagao sam kocku jedno 5-6 godina prije nego sam uopće čuo da postoji taj sistem,zatim sam ga vidio,a potom ga i nacrtao iz glave po onom kak ja slažem za jednog frenda. I da je strava sistem,strava je. :) Ali i da sam ja tele to slagao bez da sam znao šta riječ sistem uopće znači,a kamoli sistem Rubikove... ;) :D |
|
Ja sam prije davno nasao jedan site,gdje bez problema on za tebe rijesi rubikovu kocku :D Ti samo uneses kako kocke stoje i on rijesi i napise ti kako moras mrdati haha bas kul
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:15. |