![]() |
Konflikt dviju przilica
Pozdrav,
Neki dan sam si kupio dvd przu benq1650, a u kompu sam imao neku stariju teac cd przu... primjetio sam da mi se windowsi sporije bootaju al sam pomislio da je to razlog neki software... formatirao sam disk i sve je radilo 5, ali stvari su se zakomplicirale. windowsi se ucitavaju normalno,ali pred onaj 'welcome screen' se pojavi samo crnilo i ni trc ni mrc iz safe moda normalno mogu uci i to svaki puta. sad sam probao iskljuciti przu i sve radi 5, bilo koju da iskljucim stvar radi, ali sa obje nikako dali imate kakva iskustva i postoji li neka fora da mogu raditi sa obje. hvala |
Kako su postavljeni switchevi?
Jesu obje Primarne? Zamijeni im mjesta na kabelima. Neke pržilice nisu podnosile bit "druge", pa su zafrkavale. Ako mi još šta padne napamet, javim. |
inace dvd prza bila je master, dok je cd bila slave
jucer nisam imao bas vremena se zafrkavati, ali cu dans probati stavit cd przu na slave od harda inace nikad nisam naisao na ovakav problem , a starno sam ih se dosta nagledao... uglavnom se desi da se windowsi nece uopce dic, ali ovo jos nisam dozivio , zato sam i postao ovaj problem ako netko ubuduce naide da otprilike zna sto je ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |