![]() |
Radeon X1300XT problem
Ovako,idem ja neki dan odvrtit 3dmark05 onak is dosade,i niš,skužim ja da dobivam manje fps-ova,ono na kraju rezultat 3750 3dmarks,a obično bude 4857.....i ja danas "kopao" po catalyst control centeru i vidim ja meni agp isključen.....uključim ga ja(na 8x,kako je i prije bio),komp se restartira,normalno uđe u windows i start traka se pojavi i taman kad se ikone trebaju pojavit ekran se zacrni i ništa.....al monitor ima signal,svjetlo na monitoru ne blica,upaljeno je,a ekran nije potpuno crn,nego tamno smeđ..isto onak ko kad ulazite u neku igru pa bude onak crno...isto tak....i ja poslije toga moram restzartirat komp,i onda bude normalno,al AGP opet bude isključen.... PLEASE HELP.........
|
Vidim da si danas skidao drivere za ploču,možda su ti novi driveri uzrok?
|
Nisu driveri.....vratio sam stare koje sam dobio uz matičnu,al opet isto.....,tražio sam te nove baš zato jer sam mislio da će mi onda htjet radit,al ni na novima ne radi......Neznam šta da radim......POMAGAJTE.......
|
probaj u biosu namjestit na agb 8x, inače razlika u preformansama između agp 4x i agp 8x su neprimjetne (2-3%)
|
probat ću,al meni nije stavljeno na AGP 4X,da bar je...meni ti je stavljeno na AGP OFF.......dajte mi ljudi još savjeta....PLEASEEEEEEEEEEE
|
Kojim redom si instalirao DirectX, nVidia UDP drivere i Catalyste za grafu? Pravilno je prvo instalirati DirectX 9.0c (ako se ne instalira SP2), zatim drivere za ploču pa na kraju za grafu.
EDIT: Zašto sam zabrijao da ti imaš nVidijinu grafu? : lol2 : |
hah,a ja nisam tak....Znači,prvo za matičnu pa za grafu.....aj,probat ću to....
@prince-artas....kolko mi je glup bios,nema za dizanje agp brzine...... |
evo domy_os,napravio sam kao što si rekao,sad radi....HVALA TI PUNO
|
Problem riješen, a tema preseljena na Softverske probleme. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |