![]() |
Šta je pisac htio reći?!
|
Popapalo mi poruku (nešto je spor forum?)
Evo pitanje. Triba mi napajanje za C2D @3GHz, Abit AB9Pro, AiW X1900, 2GB Rama, 2xHDD, 1xDVD, CL Live!. Mislim da je 400-450W i vise nego dovoljno. Cijenovni rang je negdje max 500kn. Mislim si uzeti OCZ Modstream 450W posto se pokazalo (iako kratko iskustvo) dosta tiho i hladno. Ljudi preporučuju SS 380W, medjutim mislim da ga nema, a treba mi kroz ovaj tjedan. Dobro bi bilo da je modularno, no nije neophodno, no onda da je barem sleevano. Što mislite o Fortron BlueStorm 400W? Ne trebaju mi bjesne amperaže na railovima i snage za bacanje. Glavno je da RADI. |
..radje bluestorm 500W pa da si miran,ja ga koristim vec godinu dana i sto reci..prezadovoljan ;)
|
|
..bas odnio jednog hipera 480w na reklamaciju (staro par mjeseci)...izvadio ga iz kompa,stavio u drugi i jednostavno vise ne radi tako da me malklo razocaralo,kazem ne bi isao ispod 500w na tu tvoju konfiguraciju..i dolazim kod tebe kad to sklopis :D
|
Ma diš 500W - to mi može napojit i ovo
OCZ mi se čini dobar, ali mi oni njegovi kablovi nisu previše dragi (pretvrdi, predebeli i prekratki). Eventualno Enermax Liberty 400W iz Diskont 24? Kakvi su oni za poslovati? |
Evo palo je Antec Solo kuciste i Fortron Bluestorm 500W.
Iz D24. Stiže prekosutra, fali mi još ram i dvd. |
@Mar
Ajd javi kakvo ti je napajanje po pitanju tišine i koliko su mu stabilni naponi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |