![]() |
maturalna radnja
Pozdrav.
Odlucio sam uzeti informatiku kao predmet iz kojeg cu pisati maturalnu radnju ali nemam nikakvu ideju koju temu uzeti pa bih molio nekoga tko je u istom sosu kao i ja da napise neke opcije i pomogne kolegi. unaprijed hvala |
koja si skola?
kaj te zanima? |
Citiraj:
ako si uzeo maturu iz informatike onda i napisi maturalnu radnju iz informatike. okreni se oko sebe. gdje god pogledas oko sebe je jedno podrucje informatike. eci-peci-pec, odaberi, google, pisi, uci, uzivaj. u svakom slucaju nam nemoj govoriti da si u "sosu". |
ja pisao o hlađenju računala(od A do ŽNJ) i dobio 5!
|
matematicka gimnazija..
Ma mislio sam pisat o radu nekog komada hardvera, al nisam siguran di nabavit odgovarajucu literaturu, ipak nemogu sam skinut s interneta.... trebaju mi izvori iza kojih netko stoji imenom i prezimenom... @mat pa ***iga menoi to "sos" jel kak god okrenuo moram se trudit oko toga zbog profesora koji ce polupijan pogledat moj rad i onda trabunjat o pitaj boga cemu... a opet ne zelim zavrsit s nekom temom o analizi algoritama za pretrazivanje, sortiranje i inih... .... a opet mogo bi pisat i o cangrizavim informaticiarima te o utjecaju dugih racunalnih seansi na svjetonazore... :D ups, to je tema za psihologiju. :) |
meni nije bilo problem napisati radnju jer sam sve pisao iz glave,tj. to sam sve već znao
|
kakvi izvori s imenom i prezimenom, rećeš da je sve napisano tvoje znanje koje skupljaš godinama: roller : :, a možeš slobodno navest i web stranice, tj adrese potonjih koje si koristio kao izvor, to sam i ja napravio
nevjerojatno, imaš najbolju i najlakšu temu moguću, a ti se jadikuješ ko da moraš pisat o biljnim vrstama u šumi striborovoj, daj se portudi malo, pa ako ti negdje zapne slobodno pitaš, a ne ovako, još nisi ni poćeo, neznaš ni o ćem ćeš pisat.. vjeruj, kad počneš, dalje sve ide lako, ja sam imao temu o mikrokontroleru pic16f84 i mislio sam da neču ništa nać na net-u, na kraju bilo 48 str, skoro sve sa engleskog prevedeno |
wikipedia ima brdo toga, razni reviewovi hardware-a, članci o novim tehnologijama... you name it...
doduše morat ćeš prevađat sa engleskog, ali mislim da to ne bi trebao biti problem... |
Ivann..net ti je prepun clanaka o bilokojem dijelu kompa..kako radi..kada je nastao..tko ga je zmislio itd...samo se prvo moras odluciti sto ces pisati..
|
Ja pisao opis dijelova i princip rada multifunkcijskih uređaja...
|
Ja radim isto maturalnu radnju iz infice, tema --> grafičke kartice
Joooj jedva čekam da se denem na posao :) |
ja pisao maturalnu iz informatike, VB6, ako oces posaljem ti gotovu :D |
Ja imam Excel. Super tema. Moram napisat na max 15 stranica.
|
ja imal instalaciju windows-a xp :) .. radnja mi je imala valjda jedva 10 stranica teksta a sve ostalo slike .. e da . jesam napomenul da je to došlo na skoro 40 stranic:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:50. |