PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Admin problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50852)

lobotomix 03.11.2006. 15:04

Admin problem

pozdrav.

moj problem je slijedeci.

na poslu imam previse slobodnog vremena i htio bi instalirati neke igre, sto je naravno nemoguce zbog admin zabrane, odnosno nemam admin privilegije. e sad mene zanima da li je ikako moguce instalirati igre mimo admina i igrati ih, a da ne moram crackati, resetirati ili hackati sifru?
hvala.

horza 03.11.2006. 18:10

ne. to je administratorov posao. ako ti je dosadno, pitaj šefa da ti da posla, ili da kaže adminu da ti instalira igru.
kako volim zabušante.

thuNdeR 04.11.2006. 00:56

našao bi tebi horza posla;)

btw. ovo ''zaobilaženje'' admin zabrane je ilegala ;)

tor 04.11.2006. 11:03

Hm, sad bi ti svašta rekao...

PointDexter 04.11.2006. 11:12

probaj instalirati na particiju koja nije primarna, to nekada radi
ili instaliraj u safe modu.
mozda cak i instaliranu igru sa svoga kompa samo kopiras na komp na poslu.
: Machineg

mat 04.11.2006. 11:39

http://www.funny-games.biz/

ovo me spasava pod predavanjima tipa engleski, psihologija ili mozda "organizacija poduzeca"... :bljak:

horza 04.11.2006. 11:47

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 560190)
probaj instalirati na particiju koja nije primarna, to nekada radi
ili instaliraj u safe modu.
mozda cak i instaliranu igru sa svoga kompa samo kopiras na komp na poslu.
: Machineg

da,da... oćeš mi oćeš, jelde Tor :)

Codiac 04.11.2006. 20:45

inace dosta igri moze raditi na principu cut paste metode ...

evo znam da FEAR radi :) pa ono uglavnom ak nemos nista instalirati dofuras na sticku ili dvdu igru koja je vec instalirana i dobro :)

e da i ps5 radi bez instalacije

Foxman 06.11.2006. 07:47

Doma instaliraš i dofuraš instalaciju...

Cataphract 06.11.2006. 10:47

Zaposleni ste da radite svoj posao, a ne da se igrate ili dajete administratoru posla pokušavanjem instaliranja igara. Imate sreće pa ne znam kako se dijeli infraction, jer bi ga sada dobili svi koji su podržavali instaliranje igara na poslu.

Ono što me oduvijek fasciniralo je činjenica da nitko, ali NITKO, ikada ne dođe na ideju stavljati spojlere, spulje, trepavice i slične gluposti na službeni auto. Ili ga prelakirati u drugu boju. Svi bi samo čačkali i prčkali po SLUŽBENIM računalima. E pa ne bude. Ako vam admin ostavi pristup na start > all programs > games imate bit sretni i ljubit mu ruke.

:)

horza 06.11.2006. 10:56

đi majstore... ti si totalno ošo... pa nije admin bog, koji ti je k... :)
nek rade kaj žele, a kad skuže da i njihov admin čita ovaj forum pa ih samo jedan dan na stolu dočeka službeni dopis, biti će im i više nego zanimljivo :)

tor 06.11.2006. 11:17

He, he Cat je malo pošizio ali nije daleko od istine. Kad admin počne nadmudrivanje s korisnicima - *ebo takav posao. Ali, ako je admin dobro doradio posao nebu tu kruha...

Citiraj:

da,da... oćeš mi oćeš, jelde Tor :)
Je, je - ima sreče ako i vidu drugu particiju. :D

horza 06.11.2006. 11:36

šta drugu... i prvu i treću i onu koji ni sam ne vidim :)
šta ima gledat... nek doma gleda televiziju... u startup stavit openoffice, thunderbird i poslovni software i nema da mi se cijeli dan makne odatle... digitron? ma koji digitron? šta, možda bi se malo igro s digitronom? piso "35 1837" i "35 15380" ? ti ja dam digitron ! no soup for you!

Cataphract 07.11.2006. 08:16

Citiraj:

Autor horza (Post 561997)
đi majstore... ti si totalno ošo... pa nije admin bog, koji ti je k... :)
nek rade kaj žele, a kad skuže da i njihov admin čita ovaj forum pa ih samo jedan dan na stolu dočeka službeni dopis, biti će im i više nego zanimljivo :)

Karikiram, ali nije daleko od istine.

/tu sam odrezao dobar komad teksta jer sam skužio da prilično opisujem stanje u firmi gdje radim/
Iako se to odnosi i na veliki broj domaćih firmi kojima IT nije primarni posao.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37.