PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   HgŠrot (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5085)

gospar 26.06.2003. 14:33

HgŠrot

pogledajte nasto sam naisao na njihovim stranicama

HGspot brand računala se ne kvare!
Statistika je pokazala da se HGspot brand računala ne kvare.
Početkom mjeseca prosinca 2002. godine, HGspot je pokrenuo svoje serije brand računala. Hydro i Nitro kao gamerske PC platforme, Diamond i Platinum kao uredske, te Internet PC za surfere. Od svih do sada izrađenih računala, samo 2 promila (2 od 1000) su imala kvar.

neznam da sam ikad u njih nesto kupio da se nije pokvarilo potezu stvarno ocajnicke poteze kad moraju praviti ovakve naslove... zar im je itko rekao da im se kvare :D ? cini se da su sami sebe otkrili

dpajur 27.06.2003. 13:08

ja sam kod njih kupovao samo dvaput.. prvi put sam ubo dvije mrezne i jedna je bila neispravna, direkt iz kutije... vratim se tamo, a ono servis krcat, ljudi ko u prici, cekas pol sata da opce dodjes na red.

s druge strane odmah su mi dali drugu, nisu nista komplicirali, iako sam bio spreman na to da me uvjeravaju kako sam ju ja pokvario svojim nestrucnim rukovanjem i da ce me servis kostati milion eura po sekundi :)

Paske 29.06.2003. 18:31

Re: HgŠrot

Citiraj:

Originally posted by gospar
pogledajte nasto sam naisao na njihovim stranicama

HGspot brand računala se ne kvare!
Statistika je pokazala da se HGspot brand računala ne kvare.
Početkom mjeseca prosinca 2002. godine, HGspot je pokrenuo svoje serije brand računala. Hydro i Nitro kao gamerske PC platforme, Diamond i Platinum kao uredske, te Internet PC za surfere. Od svih do sada izrađenih računala, samo 2 promila (2 od 1000) su imala kvar.

neznam da sam ikad u njih nesto kupio da se nije pokvarilo potezu stvarno ocajnicke poteze kad moraju praviti ovakve naslove... zar im je itko rekao da im se kvare :D ? cini se da su sami sebe otkrili

LLLOOLLL

Seru li ga seru :rolleyes:

Stipe 29.06.2003. 18:45

Možda su to rekli kad su tada prodali samo jedno računalo pa se ono na nevjerojatan način nije pokvarilo:D :D

RAK 29.06.2003. 23:12

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Možda su to rekli kad su tada prodali samo jedno računalo pa se ono na nevjerojatan način nije pokvarilo:D :D
Niti u tu soluciju ne vjerujem previše. Ako su i prodali onda se pokvarilo. Nema šanse da nije. Bilo je neispravno kada je složeno zato jer niti to ne znaju napraviti.

Ako ima netko njihovo računalo koje radi neka me pozove da ga gledam, slikam i divim se jer bi to bilo prvo i jedino.

tor 30.06.2003. 00:23

Citiraj:

Originally posted by RAK
Niti u tu soluciju ne vjerujem previše. Ako su i prodali onda se pokvarilo. Nema šanse da nije. Bilo je neispravno kada je složeno zato jer niti to ne znaju napraviti.

Ako ima netko njihovo računalo koje radi neka me pozove da ga gledam, slikam i divim se jer bi to bilo prvo i jedino.

E da, to bi i je volio vidjeti. I slikati. Osobno sam išao na tri takva kompa NEŠTO napraviti da PRORADE. NIKADA VIŠE. Rađe mu dam iz svog đepa za novi nego to natjeravati:D

LordNitro 03.07.2003. 09:36

HgSpot ne laže!Tamo rade samo dobri ljudi!Ispunio sam anketu, a oni mi poslali razglednicu!Vidite kak su dobri!:D :D :D :D :D :D

cyberphere 03.07.2003. 19:50

Sam nek ga meni daju na tjedan dana pa da vidimo jel se ne kvare :D :D

tor 03.07.2003. 23:36

Ako su osobe koje slažu kompove tamo, napravile i anketu onda se i ne čudim da su te iste spodobe IZRAČUNALI takav rezultat. Ko zna čiju oni matematiku koriste.

LordNitro 04.07.2003. 09:37

Ta ti je dobra!

Mene zanima samo jedna stvar!Zasto HgŠrot ima tako puno pokvarenih dijelova?Jesu serviseri tako glupi da sa svakom komponentom lupe po zidu i onda je stave u komp ili nešto drugo?:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06.