![]() |
A budale...
Vidiš ti to...a bio sam ljen složit još jedan komp...
Spomenuo sam da je zlato moje već počelo mjerkat moje pucačine... Igram ja neki dan MOHAA kad evo ti nje-daj malo,NEDAM,daj malo,NEDAM,ma koji me kurac zajebavaš kad se igram...??? PAZIiiii tenk,ma kakav ti je ti *&%#* tenk kad ga moraš triput upucat...itd... Kaj je najgore igrala je već neke pucačine na N64,AMIGI,neke i na piceku...nije da ih baš voli...ali kad joj dopizdi njeno "ma dobro je i to":D Ne budi lijen-dovukao ja doma Rayman3,obećao sam joj još prije mjesec dana...a joj...JEDVA sam je odvukao od kompa:) Pod hitno moram složit još jedan... I kaj je najljepše od svega-vražja igra mi je navukla proc na 47.5 i to pod CPUCool-om??? A nijedna "pucačina" ni blizu... "Bem ti igru... A dobra je:D Jedna od najboljih tog žanra kaj sam vidio.. |
što je to? nikad čuo... a očajnički tražim nove igre. samo me zanima jel ima multiplejer ?
|
Citiraj:
Nema MP...ali nećeš vjerovati ima dio u stilu "FPS"-a...:D Odi na gamerov site pa si pogledaj recenziju... |
i see.. thx
|
Citiraj:
Ja sam "reciklirao" sve stare...sad sam uzeo Elite Force2,Pure Pinball i Will Rock-ovo zadne iz znatiželje. Pa sam počeo haklat Rayman-a:D Treba tu i tamo odigrat nekaj drugčije za promjenu... Naprimjer-Syberia mi je tak fino legla.... A još me žena zajebava da kad ću više stavit AMIGA emulator jer se njoj igra Super Frog i Pang:D A kaj je najbolje-sve te igre još imam na hardu WD850...valjda bum ih mogel izvući... |
Citiraj:
na poslu smo se već zasitili Moto GP 2, Formule 2002, a čak i MOHAA stagnira na svakom kompu, a nismo ju igrali već 100 godina. (nakon godinu dana praktički svakodnevnog igranja čak i MOHAA zna malo dosaditi)... tak da od ponedjeljka ponovo igramo Jedi Knight II .... i više nam je dostaaaaaaaaaaaaaa! a amiga emulator... dosta mi ga je više !!! jednostavno mi više nije fora... i još k tome sam si prije kakvih godinu i pol skurio FDD controler na ploči kada sam pokušao "pripasati" floppy drive iz amige na PC tak da si mogu očitat diskete i konvertirat u image-ove za WINUAE jer nigdje nisam mogao skinuti igre. Uspio sam naći Workbench i to je to. Znaš možda gdje to naći ? BTW... moderatori... ja legalno posjedujem amigu, njen BIOS i sve navedene programe, tako da sam i licencirani vlasnik ovih image-ova. I nemam namjeru skidati ništa čega nisam legalni vlasnik. |
Citiraj:
Ozbiljno. A na poslu...pa najbolje bi ti bilo "naći si posla",ili buš počel igrat Warcraft prek neta,društveni život će ti otić u krasni i dobićeš otkaz na poslu:( Bolje ti je lovit "veprove"...mislim...ak baš nema kaj dobro za igrat...:D |
Citiraj:
Mislim da je DELL-ov.. A kaj se tiće ostalog vidio sam dosta grupa na newsima,valjda zna netko...nisam se još raspitivao... Joj kad se sjetim...sa njom sam dobio sve programe koje sam trebao...legalne hvala na pitanju:) Kao da sad sa kompom dobiješ za istu cijenu OS,kompletan "uredski" paket,program za crtanje i obradu slika/"brand name":) i još hrpu toga... |
fakat... to su bila vremena.
a sad i kad uzmeš legalno, moraš se registrirat i još k tome aktivirat proizvod ! i to ne zato da bi tebi rad bio ugodniji, ili radi vlastite sigurnosti, nego zato da bi oni mogli držati monopol! toga nekad nije bilo... sada moraš povećalom tražiti nekoga/nešto što gleda na tvoje zadovoljstvo... užas !:rambo: M$ |
Pa sad... uskoro izlazi War 3 TFT
Tp bi me trebalo zaintrigirat do kraja godine :D Ako nemaš War 3 vanilla - obavezno trk u Algoritam ;) Trenutno u suši igara haklam po X-ti put Morrowind, velim dok ne dođe Frozen Throne :smoke: |
... mene je strah početi morrowind. nisam ga niti instalirao. a inače sam freak što se tiče takvih igara. čekam neki dugački godišnji... ili penziju... jer znam da se neću micati od ekrana dok ne završim. a čisto me strah kad dođe LOTR za PC... mislim da ću ko onaj Čeh (ili kaj je već) dehidrirati pred compom igrajući.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovak-Pure Pinball je napravljen kakti po uzoru na "pravi" fliper...traži DX9,upališ sve detalje i uživaš u odsjaju stakla...:D
A fliper je ...onak... Will Rock je klon našeg SS...za napucavanje bez previše razmišljanja... Eto... Ali je zato onaj Rayman težakkkkkk....:( |
Citiraj:
mene je moja davila sa Capetan Claw - trči, skači, skači,skači, trči skači, skači.... za popizdit:beer: |
Citiraj:
Inače-igra je mrak |
Pure Pinball sam probao, ali nije baš da me zainteresirao.
Trenutno igram Blitzkrieg i unatoč nekim manjim nedostacima igra je zanimljiva i dobro izgleda. |
Ma dajte jel neko probao Balss of stell. Najebeniji fliper još od amige i njezinog...kak se ono zvao fliper, mrak je bio?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38. |