![]() |
kaj-oš-da-ti-radim prozorčić
alsodakle, govorimo o pop-upu koji iskoči kad prikopčaš usb-stick, kad staviš medij u ...-rom (prazni, puni) i onda ti on (win xp) ponudi opcije pa ti moš birat ili čak odabrat da ti u budućnosti automatski radi neku od tih akcija
gdje su skrivene te mogućnosti i dal ih se može nekako editirati? recimo, dogodilo mi se da sam za nekaj zviznuo da mi automatski otvara folder, a nakon nekog vremena mi puhne da oću nekaj drugo pa dajte bacite pokoji biser pred svinju |
propertis na usb stick, pa u autorun i postaviš si za svaku vrstu dokumenta željenu opciju za autorun ili da te svaki puta pita, a naravno možeš tu opciju i isključiti ako ti smeta...
btw naslov posta ti je orginalan :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
moraš za svaki tip podatka označit opciju "Prompt me each time....". da, sve je unaprijed definirano, mislim da ne možeš dodat vlastite opcije... a šta se zvuka tiće - odeš u Control Panel/Sounds and Audio Devices/Sounds i pod "Device connect" odabereš neki zvukić koji želiš. :beer: |
Citiraj:
|
Baci pogled na autoplay repair. Ovisno o fileu imas ponudjene opcije i dodajes brises sto ti pase...
|
Citiraj:
|
Pokušaj slijedeće: start/run/gpedit.msc/.../administrative temptates/system/turn off autoplay - tu u prozoru naznači for all drives, opcija enabled. Neće ti se ništa autopleyat, ni romovi ni usb
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |