![]() |
Rs 300 je tu konačno atijev čipset
Ma reko vidim da dugo nisam otvorio novu temu pa zato:D
Ma nije ljudi nego je ati i oficijelno ozbiljno ušao u čipset arenu. Dakle rs 300 ili 9100 igp je tu a prve ploče na tržištu se očekuju krajem ljeta. A čujte po meni izgleda dobro valjda će još od intela iskamčit licencu za fsb 800. Ak bude sve ok na jesen kupujem novu ploču, nadam se sa ati čipsetom:D |
Re: Rs 300 je tu konačno atijev čipset
Citiraj:
Budući da će ih delati Asus MSI i GA valjda to bude konačno na nešto ličilo:) Vidiš kak je to zanimljivo-GA dela i za NVidiu i za ATI... Kaj se tiče 800 FSB-a,već ga sad pdržava,valjda budu iskamčili i licencu,iako sumnjam u to jer bi si time Intel sam skočil u grlo... |
Eto ljudi dobi ATi prava na FSB od 800MHz od čike intela. Sada tko ima najbolju integriranu grafiku ??? Ne čujem dobro:D
|
Citiraj:
stoga si malo uranio zmajko s ovom izjavom...znas onu prvo skoci pa kazi HOP.. |
Citiraj:
|
Istina da je preuranjeno, treba se pojaviti negdje tijekom 8 ili 9 mjeseca, ali prema navodima na Tom's Hardwareu, Sharky Extreme, Beyond 3D, ... matična sa full opremom bi trebala biti oko 120 US$ i ono što je najzanimljivije: "UT2003 are also showing fairly impressive frame rates, with the performance being quite playable even at 1024x768." Mada ovo je su sve još inžinjerske igre ali papirnati tigar ipak pokazuje prve panđe (ili ti po naški Hrvatski čaroporke):D
|
Citiraj:
Pa sad ganjaju proizvođače matičnih da im to hite gore... Makar-brat bratu...još nisam vidio jeftin USB2 uređaj ali... Kak se meni vidi-NVidia se je uspjela divoljno zamjerit starom dobrom Billu i Intelu da bi se moglo lagano desiti da bude podrške-kaj košta da košta... |
Citiraj:
Dakle, maticna bez USB2,FW,mrezne,5.1 kanalnog zvuka i nije nesto :) :) jel ipak, sve to zajedno kosta 400injak kn, a i zauzima 4 PCI slota :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |