PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Rs 300 je tu konačno atijev čipset (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5071)

pinsla 24.06.2003. 23:01

Rs 300 je tu konačno atijev čipset

Ma reko vidim da dugo nisam otvorio novu temu pa zato:D
Ma nije ljudi nego je ati i oficijelno ozbiljno ušao u čipset arenu.
Dakle rs 300 ili 9100 igp je tu a prve ploče na tržištu se očekuju krajem ljeta. A čujte po meni izgleda dobro valjda će još od intela iskamčit licencu za fsb 800.
Ak bude sve ok na jesen kupujem novu ploču, nadam se sa ati čipsetom:D

Jelc 24.06.2003. 23:22

Re: Rs 300 je tu konačno atijev čipset

Citiraj:

Originally posted by pinsla
Ma reko vidim da dugo nisam otvorio novu temu pa zato:D
Ma nije ljudi nego je ati i oficijelno ozbiljno ušao u čipset arenu.
Dakle rs 300 ili 9100 igp je tu a prve ploče na tržištu se očekuju krajem ljeta. A čujte po meni izgleda dobro valjda će još od intela iskamčit licencu za fsb 800.
Ak bude sve ok na jesen kupujem novu ploču, nadam se sa ati čipsetom:D

A čuj...to nebude loše rješenje za jednu ploču sa intergriranom grafuljom.
Budući da će ih delati Asus MSI i GA valjda to bude konačno na nešto ličilo:)
Vidiš kak je to zanimljivo-GA dela i za NVidiu i za ATI...
Kaj se tiče 800 FSB-a,već ga sad pdržava,valjda budu iskamčili i licencu,iako sumnjam u to jer bi si time Intel sam skočil u grlo...

Black Dragon 04.07.2003. 20:37

Eto ljudi dobi ATi prava na FSB od 800MHz od čike intela. Sada tko ima najbolju integriranu grafiku ??? Ne čujem dobro:D

msvrtan 04.07.2003. 23:55

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Eto ljudi dobi ATi prava na FSB od 800MHz od čike intela. Sada tko ima najbolju integriranu grafiku ??? Ne čujem dobro:D
nvidia...posto jos uvijek nisam vidio da se igdje proizvode te ploce a kamo li prodaju

stoga si malo uranio zmajko s ovom izjavom...znas onu prvo skoci pa kazi HOP..

greg SE 05.07.2003. 00:31

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
nvidia...posto jos uvijek nisam vidio da se igdje proizvode te ploce a kamo li prodaju

stoga si malo uranio zmajko s ovom izjavom...znas onu prvo skoci pa kazi HOP..

cijeli thread je preuranjen ako se da suditi po naslovu.jer po istome se daje naslutiti da je taj jebeni chip vec u svakoj trgovini.....sta ces, fanatici nemogu ni par mjeseci pricekati :D

Black Dragon 05.07.2003. 01:24

Istina da je preuranjeno, treba se pojaviti negdje tijekom 8 ili 9 mjeseca, ali prema navodima na Tom's Hardwareu, Sharky Extreme, Beyond 3D, ... matična sa full opremom bi trebala biti oko 120 US$ i ono što je najzanimljivije: "UT2003 are also showing fairly impressive frame rates, with the performance being quite playable even at 1024x768." Mada ovo je su sve još inžinjerske igre ali papirnati tigar ipak pokazuje prve panđe (ili ti po naški Hrvatski čaroporke):D

Jelc 06.07.2003. 13:59

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Istina da je preuranjeno, treba se pojaviti negdje tijekom 8 ili 9 mjeseca, ali prema navodima na Tom's Hardwareu, Sharky Extreme, Beyond 3D, ... matična sa full opremom bi trebala biti oko 120 US$ i ono što je najzanimljivije: "UT2003 are also showing fairly impressive frame rates, with the performance being quite playable even at 1024x768." Mada ovo je su sve još inžinjerske igre ali papirnati tigar ipak pokazuje prve panđe (ili ti po naški Hrvatski čaroporke):D
Lijepo su to zamislili...ali su malo zaboravili neke stvari,tipa USB2.FW,i ostale điđe...
Pa sad ganjaju proizvođače matičnih da im to hite gore...

Makar-brat bratu...još nisam vidio jeftin USB2 uređaj ali...

Kak se meni vidi-NVidia se je uspjela divoljno zamjerit starom dobrom Billu i Intelu da bi se moglo lagano desiti da bude podrške-kaj košta da košta...

miato 06.07.2003. 18:15

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Lijepo su to zamislili...ali su malo zaboravili neke stvari,tipa USB2.FW,i ostale điđe...
pa mislim, nije na odmet jedan FW ili LAN o/b... a i USB2.0 ce mi kad-tad zatrebat...
Dakle, maticna bez USB2,FW,mrezne,5.1 kanalnog zvuka i nije nesto :) :)
jel ipak, sve to zajedno kosta 400injak kn, a i zauzima 4 PCI slota :)

Jelc 06.07.2003. 20:30

Citiraj:

Originally posted by miato
pa mislim, nije na odmet jedan FW ili LAN o/b... a i USB2.0 ce mi kad-tad zatrebat...
Dakle, maticna bez USB2,FW,mrezne,5.1 kanalnog zvuka i nije nesto :) :)
jel ipak, sve to zajedno kosta 400injak kn, a i zauzima 4 PCI slota :)

A izgleda da su to sa USB2 sredili,za ostalo ćemo vidjeti...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20.