![]() |
koja je najbolja 7600GT pci-e?
Ekipa, please help...
Kupujem za 5 dana veći dio konfe, sve sam si drugo već zacrtao, samo me grafulja hebe. Nime, definitivno sam odlučio za 7600GT, odgovara mi i cijenom i performansama. Samo me zanima postoje li velike razlike u proizvođača - preporučili su mi Asus EN7600GT - al sam čitao da je Point of View bolja što se hlađenja tiče. Ima li tko iskustva s ovom karticom - time is ticking...? : nono : Thanx |
Najeftinija!!, Gainward ako se ne varam i zalman vf700.
|
hehe, onda više nije najjeftinija.
|
Gigabyte 7600GT Silentpipe 2.
Mislim da je medju skupljima, ali ima odlično pasivno hlađenje, a ako zatreba okačiš jedan 80 ili 92mm vent i imaš najbolje aktivno hlađenje :) |
Ja sam si uzeo Gaiwardicu, inače slove kao kvalitetne kartice i ova moja ima fakat zadovoljavajući cooler.
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3793 |
256bitna?mora da su se zeznuli....
|
Albatron 7600GT 1150 kn, 3 god garancije
Imali sto bolje od ovoga? |
Kaj se tice silent pipe 2 od gigabytea...
Hm... Recimo ovako za tu cijenu je bolja opcija vf700/vf900 i vent na 700 okretaja umjesto onog zalmanovog. Jednostavno ako se i stavi vent na silentpipe 2 to nije to. Nije predvidjeno naprosto. Nema za strujanje zraka mjesta itd... Provjereno govorim ;) |
Citiraj:
Vent se moze okacit na kraj kartice i hladi super |
Ledatek 7600gt extreme subjektivno .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče Albratona baš ne zvuči baš kao neki brand. |
Nije los albatron
najbolje je uzet sto jeftiniju s sto vise garancije...i eventualno piknut vf700alcu i to je to ove extreme verzije i to...samo bacanje novaca uglavnom...taj takt se lako postigne s svakom drugom 7600gt kartusom |
uzmeš onu sa najviše garancije i to je to ;)
a za hlađeje (ako će ti tvorničok biti glasno) uzme se VF700 |
Citiraj:
LOL??? |
Albatron daje dvije godine garancije. Slobodno uzmi njega i vf700alcu za kojih 150kn i još uvijek ćeš proći jeftinije . Osobno imam leadtekicu nonextreme (koja je i bolja od extreme btw :D) i ima njihov kuler,dakle nije referentno zujalo. Leadtek rules!
|
Moja preporuka. Galaxy 7600gs gddr3 iz diskonta.Radi na 500/1400 i ima 1.2ns memoriju i mislim da je najjeftiniji od svih GT-jki
|
bilo sto sa dvije godine garancije ionako sve idu tu negdje :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:17. |