![]() |
pomoć
ne da mi se objašnjavat što mi se dogodilo:o
ali molim vas ako netko ima originalni bios od sapphire atlantis 9500pro da mi ga pošalje.hvala |
Re: pomoć
Citiraj:
Ma imaš par tih stranica sa BIOS-om,budem ti ih potražio... |
1 privitaka
Ovo je orginalni BIOS za Sapphire Radeon 9500 Atlantis 128MB sa crnim PCBom sa memorijom na vrhu (pali za sva 4) ako to nije to imaš ove linkove za BIOSe pa nađi koji ti radi:
http://www.radeonitalia.it/modules.p...download&cid=5 http://www.ati-news.de/HTML/Download/r9700-bios.shtml |
Re: pomoć
Citiraj:
Ali ja bih ipak volio da ti nama objasniš kaj se desilo jesi li usro fleš ili kaj drugo? |
Re: Re: pomoć
Citiraj:
Ja to PRVO napravim. I naravno tu je i dobra stara PCI ATI RAGE II+ za nedaj bože reflash:D Ma imam ja jednu ludu stranicu sa svim živim za ATI,sam je treba naći... I tih 9500PRO modela ima hrpa sa različitim proizvođačima memorija a mislim da npr. Infenion ima modele sa 3.0 i 3.3ns pa treba malo i paziti... |
hvala vam dobri ljudi:clap:
|
Citiraj:
|
već ti je jasno da sam zaboravio backupat stari bios. nakon flashiranja biosa nisam bio zadovoljan novim biosom(ne mogu pretvorit radeona u firegl) pa sad želim vratiti stari. malo sam gledao stranice na koje ste me uputili i još neke druge, ali nisam našao što mi treba, a treba mi p/n 113A05602103
|
Citiraj:
|
točno, ali nisam flashirao bios radi firegl-a već radi OC-a. sa originalnim biosom mi se kartica nije dala OC-at pa sam probao taj novi bios. s njime sam uspio OC-at karticu i što je još bolje napravit budalu od sebe.
|
E sada sam se ja malo pogubio, dakle:
1) imaš BIOS koji ti radi ? 2) trebaš još koji BIOS ili su ovi OK, tj našao si onaj koji radi? |
Citiraj:
|
biosi rade, ali ne mogu s njima napravit softfiregl. I da kartica mi je dovoljno brza, zapravo još se nisam naviknuo na brzinu i kvalitetu slike, ali ja sam jedan od onih koji moraju sve probat, sve znat i svugdje gurat prste pa tu i tamo prsti nastradaju.
|
Citiraj:
A kaj se tiče softfirea joj dobro si me sjetio morat ću ja to probat napravit s svojom 9700:) , no kaj se tiče toga možda da probaš reinstalirat na čisto wine i drajver pa onda ponovo probaj |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:52. |