![]() |
Tor moderira , reda biti mora :)
'
Vec ste zatvorili pa nisam mogao nista dopisati ovdje. Ljubaznoscu Isusa, pronasao sam neke uznemirujuce dokumente. Itekako poucne za one koji ne postuju pravila na forumu. Umjesto molbi ili zabrana, ovo ce sabrati i one koji do sada nisu marili. Ako ovo moze raditi glavnim facama, sto tek moze napraviti meni ili vama ;) Toriot - preliminarni transkript Toriot - integralni (618kb) Pametnima dosta. ' |
Kako si znao da volim Poirota:D
|
LOL :D
poirot rula.. nema tog sto on nije skuzio :) |
Visage, legendo! Svaka čast!:D
|
U čemu je problem? Meni je tak svejedno za pravila jer ih ne kršim. Ako dobijem koju kaznu nepravedno sigurno odlazim s forum, a ovako mi je sasvim svejedno. Znam da nije lako održavati forum jer sam i sam moderator na jedno forumu koji ima oko 500 članova, pa zadaju brdo problema, a kamoli ovdje gdje ih je puno više.
|
Citiraj:
|
Bude uaplio i on: lol2 :
|
Citiraj:
|
ROLFMAO. Visage a jesi car :D
Visaga za admina :D |
Potpis.:D
A Tor-a smijenit.:p :p :p |
...i postavit Fleksa za moderatora na kucistima...pa da vidimo ko ce spominjat [ONAMARKAKUCISTAKOJUNESMIJEMOSPOMINJATIINACECEBITIFLAMEA] :D
|
brijem da bi fleks uveo cenzuru na ime [ONEMARKEKUCISTAKOJUNESMIJEMOSPOMINJATIINACECEBITIFLAMEA] i bilokoju preporuku tog kucista sankcionirao banom :P
|
Citiraj:
|
Aha.:p
Zekam se.:smoke: :beer: |
tor bego ima imunitet zbog dobre tete u avataru :D
nego visage care e nasmijao si me a cjeli dan mi je bio u kurcu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |