![]() |
Problem sa korištenjem memorije
Do nedavno sam još koristio Windose XP sa SP1, jer mi se nije dalo napraviti generalku na kompu, no nedavno sam i to napravio i instalirao nove sa SP2. Nakon instalacije taks manager mi pokazuje potrošnju memorije puno više nego što zapravo jest (koliko god da aplikacija imao upaljenih), jer sam uspoređivao sa drugim programom koji pokazuje puno realniju brojku korištenja memorije. Evo jedne slike za primjer sa usporedbom ta dva programa:
http://img146.imageshack.us/img146/3...rd01wp0.th.jpg Da li tko zna u čemuz je možda problem i kako da riješim da ispravno pokazuje? |
cpu usage
nešto ti se vrti u pozadini,ali ti bi to trebao sam utvrditi da li ti čemu služi.ako ne znaš probaj ugasiti preko taskmenagera i provjeri da li ti sve štima,možda ti je i kakav virus u pitanju?
|
sumljivi procesi su mi
swdocotor.exe unsecapp.exe nvraiderservice.exe |
Sumnjiv mi je i oodag.exe te firefox ti nekako puno uzima
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@ boky222 nema virusa. provjerio sam već s kasperskyem @ Prince Mudro zboriš prijatelju, vidim da si također upoznat s tim alatom :D |
a jesi provjerio ova dva
unsecapp.exe nvraiderservice.exe i jesi pregledao komp sa adawareom i spybotom |
Ak su ti procesi sumnjivi onda definitivno probaj HijackThis-om proskenirat, log postaš tu, pa ćemo vidjet dalje.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |