![]() |
Zvučnici i slušalice
kupio sam slušalice koje nemaju hardversko namještanje zvuka i samim time zvuk je preglasan te ga je svaki puta tj. u svakoj aplikaciji potrebno softverski stišavati, e sad jel postoji kakav način da ja stavim da onaj zvuk koji ide kroz zvučnike je najglasniji, a da je u slušalicama upola tiši
dakle ako zvučnike "okrenem" na polovicu glasnoće da to bude stvarna polovica a ne polovica od softverski određene glasnoće, a da u slušalicama taj zvuk bude tiši |
jel ima kakva zvučna koja omogućuje da se spoje nezavisno zvučnici i slušalice i da svaki ima namještenu max glasnoću
ili jel moguće kombinirati kako integriranu i PCI zvučnu? |
bump, ako ne bude ogovora u roku od dva dana domy možeš je lockat
|
ajmo može se brisat tema kad nema odgovora
|
Pa čuj, imaš nekoliko opcija:
1. napravit si regulator glasnoće za sluške pa ga stavit između zvučne i slušalica; imao sam jednu shemu, ali ne mogu je sad pronaći 2. kupit sluške s regulatorom na kablu :p 3. spojit zvučnike na prednji izlaz za zvučnike, slušalice na zadnji i u driverima stavit da baca jednak zvuk na oba izlaza (tak sam si ja sredio), ali ne znam da li je to moguće s integriranom zvučnom, mislim da nije |
Citiraj:
ima u ladici i neku škart c-media, ako može pomoći |
Ne vjerujem da može i s tom... Evo kako to izgleda na Audigy SE...
http://img129.imageshack.us/img129/5...rd01qb0.th.jpg To lijepo funkcionira kad je u pitanju stereo zvuk, a ako recimo igraš neku igru koja prepozna tu tvoju 4.0 konfiguraciju onda je problem - tada slušalice poprimaju ulogu rear zvučnika. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:02. |