![]() |
Vodeno za 875 kn
Malo sam otiso do http://www.mystificator.tk/ i kad tamo u cjeniku kompletno vodeno ( blok, kopča, radijator, Sklop pumpa, posuda, ventilator Enermax 120mm rpm podesiv, 3m crijeva) za 875 kn, pogledo sam slike da vidim sta nude za tu cijenu i neizgleda lose, pa sad neznam jel se to isplati uzet ili ima nesto bolje za tu cijenu?
|
meni se to sve cini jako dobro..samo jedan bed je velicina radijatora .. naime 17x20 cm mi je malo preveliko...nemam ga bas di staviti...
|
Ovo ti je najbolja ponuda za te novce. Bolji je čak i od kit-ova nekih poznatijih marki. Jedini minus je ogroman radiator.
|
Kaj se radijatora tiće .... ja sam svoje ( 2 radijatora u seriji ) stavio NA JNC kučište, jerbo ne stanu unutra :D ( Big Tower )
Osim toga - mrak :cool: |
Re: Vodeno za 875 kn
Citiraj:
|
Re: Re: Vodeno za 875 kn
Citiraj:
|
Re: Vodeno za 875 kn
Citiraj:
Ja sam uzeo sve od ANTE vodeno osim radijatora. To sam uzeo od Mystificatora tako da mi stane u kućište. Ante mi je još napravio i posudu od pleksiglasa po mjeri za moje kućište da mi stane. I to sam sve splatio 800kn |
Re: Re: Vodeno za 875 kn
Citiraj:
BTW inace kaku vodu je najbolje koristit za vodeno (destiliranu, obicnu...)? Ili piva najbolje hladi :D :beer: |
Re: Re: Re: Vodeno za 875 kn
Citiraj:
|
Srky treba radijator pogledati po otpadima
tamo mozes naci jeftino. Mozemo ici zajedno i meni treba neki manji:beer: |
Ne bi smio ić na puno manji radijator od Mysta. On je sam po sebi malen za ohladit toplu vodu. Za razliku od Antevog radijatora koji ima dimenzije 29x27x8 cm. Ne bi čovjek vjerovo da ga nije vidio u živo. Ogroman je i ne stane u niti jedno kućište, a ne bi stao niti u manji noćni ormarić.
Ne znam kakva je logika ić na manji radijator ako češ overclockat komp. Ako te zanima manje buke onda može manji radijator, ali inače... što veči to bolji:D |
pa ne puno manji od tih ali toliko manji da stane u kuciste.
a mozes ti imati i neki veliki radijator pa da ga ne hladis ventovima, a imati manji kojeg ce ventovi hladiti i rezultati su isti mozda i bolji sa ovim manjim radijatorm i ventovima |
AMTEovo čudovište hlade 4*80mm ventilatora spojena na 5V, pa se ti onda misli
|
ja sam isto imao radijator na kojega su taman stala 4*80mm
a to je veliko tako da ne stane u kuciste :( |
Citiraj:
Ma nema frke sto se tice veceg radijatora, ak mi bude bas trebo veliki, lako ja izvadim iz traktora jedan od 40*60 (cm) i stavim da piri u njega jedan kucni ventilator od 300mm pa da vidis kak ce hladit :D |
Moj cimer ima Palomino 2100+ i nije OCan. Za malo jači rad u windozama (čitaj gledanje filma) treba uključiti 450mm ventilator koji direktno puše u njega (cooler je alpha60nešto). Ali to "samo" po ljeti. Ha, ha:D :beer:
|
ja bi takav komp razbio:D
|
Citiraj:
Pa to je stvarno za zabit u zid! Sta bi bilo tek da ga OCa :D, ne bi mu ni taj vent pomogo. |
heh..pa ja koristim takvu metodu ali samo kad predje sobna temperatura iznad 30°c lol
|
Meni je SADA 35° u sobi. Ploča na 43 proc debelo preko 50. Ovdje je pakleno vruće i ne može se živit, a nema se para za klimu.
Ali ipak vrtim vulcana na 3300 jer mi tako dobro radi unatoč temperaturi i tišina je. |
meni je u sobi 30-35...
komp otvoren... nedavno sam mijenjao pastu na procu i grafickoj,inace se pregrijavaju obadvoje. AXP 1900+,MSI GF4TI4200,i Soltek SL75-DRV5... neznam zasto su toliko hvalili tu maticnu u PCPu,valjda ima dobre performanse,ali senzor temperature je definitivno los... npr. upalim komp,odem u bios,cekam 5 min i temperatura je oko 56!dam proc frendu,on stavi DR.Thermal kulera od 80kn(ja imam Volcano 7),i njemu bude temp 27! :fuming: dobro,sad uzimam AXP 2400+,ABIT NF7-S,DDR400 memoriju,Myistificatorov BLOK3 + BLOK za GPU,jos cu uzet hladjenje za HDD i memoriju iz HGspota... |
Stvano ste zaista.
SVi imate neke super duper ulta vodena/zračna hlađenja a ja svoj proca trebam grijati da dodje do 50C :) Sad mi radi na 1600Mhz i tem. u idlu je 36-37C a Load je oko 40-41. A kad ga stavim na 1.8 Ghz temerature su veće za 2-3 C. Jedino što me ubija buka iz ChromeOrba. :rambo: :rambo: :fuming: |
Nedavno sam kupio cooler za HDD - Titan hd82. Priljubljivanje harda uz ploču coolera je očajno riješeno tako da sam morao malo intervenirati ;) i sad je hard skoro pa divljački pritisnut uz cooler. Ali je zato razlika u temp prije i sad :rambo: . Nadam se samo da hardu ne smeta malo pritiska:beer:
|
Zna li netko gdje bi se u Rijeci dalo nabaviti bakreni blok(neizbusen i neobraden) po povoljnoj cijeni?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |