![]() |
Problem s novim hardom....
Ovako,neki dan sam dobio novi hard(Ovaj Maxtor u sigu...).....i ja lijepo na prvom hardu stavim na opciju "cabel select",a zatim tako stavim i na maxtoru i stavim ga na "slave",uđem u BIOS i tamo lijepo piše da je maxtor Slave na prvom Ide kablu....sve super dok nisam otišao pogledat u my computer,a ono tamo nema njegovih driveova....niš...probam ja sa tweak UI otkrit sve driveove ak su slučajno sakriveni,opet niš.......probam ga stavit na drugom IDE kablu(tamo di mi je pržilica) na Master a pržilicu na slave,opet niš....u device menageru mi je nađen al pod sttus mi piše: "Not Initialized"....
MOLIM VAS POMOZITE.....!!!!!!!! |
Pa trebaš ga formatirati pa češ ga vidjeti.
|
odi na my computer-desni klik-manage-storage-disk managment-vidit ćeš prazan disk-desni klik-create new partiton
|
na CS je master disk na kraju kabela, slave na polovici. pokusaj i standardnu mster/slave konfiguraciju.
i desni klik na my computer-->manage-->disk management. tamo provjeri ima li ga i mozes li napravit particije. ako nejde, vjerojatno si ti prodali defektni disk. |
E,hvala vam ljudi puno....sad ću ja to sve probat što ste mi rekli pa javim poslije....
|
Evo,napravljeno,thanks svima,dobili ste reputacion......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16. |