PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Contest (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5022)

Psycho 17.06.2003. 23:03

Contest

E sada je ovo da se pokažete, ja imam par idejica već. Ali nešto jednostavno:) nego..sad ćete se "valjda" pokazati. nadam se
jer stvarno već nema nikakvih slika na ovom forumu...

treba osvježenje:cool:

z3D 18.06.2003. 00:08

mislim da cak i da sudjelujem u contestu sigurno ne bi postao slike, posto bi project pokusao sakriti od napadnih medija :D :D :D

Psycho 18.06.2003. 00:22

kao npr. ovo
mod
btw. mislim da se o ovom raspravljalo prije par mjeseci ako ne i godine dana. vidite..radii:)

e da..iako mislim da nemam sanse, reklama je reklama:D
vec me frend pitao da mu napravim prozor na kucistu za neke pare nakon sto mi je vidio avatar i moj komp s prozorcicima koji bljeste u oci:)

sbp 18.06.2003. 00:35

Sam posalji slike na natjecaj, kaj god da je bilo (Cak i da si samo namontiro extra vent u kuciste)...Nije da bus imo neku konkurenciju :)

Psycho 18.06.2003. 00:42

uuu..to bi bilo super, bas mi treba neko dobro kuciste..lol

do kad se moze prijaviti, da znam..vidio sam samo do kada traje natjecaj. do 9. mjeseca, da li se do tada primaju prijave ili se tada vec izvlace nagrade?

sbp 18.06.2003. 00:55

Mislim da moras poslat projekt do 1.9., Oz je nekaj mrdo po datumima, sve ti tam pise....

miato 18.06.2003. 08:56

Citiraj:

Originally posted by Psycho
kao npr. ovo
mod
btw. mislim da se o ovom raspravljalo prije par mjeseci ako ne i godine dana. vidite..radii:)

Ima razloga zasto je lik uzeo hard od 500injak MB (koji ne vrijedi ni dvije pive)
Ajde upusti se ti u taj mod sa svojim novim seagateom od 120gb :D
Inace, kolko se sjecam, greg (ili neko drugi) je govorio o nekakvom vakuumu u novijim hardovima, tako da kad bi ga isao raskopavati, samo bi izdahnuo...

z3D 18.06.2003. 11:15

mislim da nije bio Greg al ajd' dobro...i vec smo raspravili da je to totalna glupost (vakuum) :D

Psycho 19.06.2003. 03:13

mislim da bi uspio..pogotovo sa mojim ultra tankim maxtorom:)

e da..vidio sam da natjecaj pocinje 1.10. pa svi koji se zele prijaviti mogu se nakon toga:D :D

z3D 19.06.2003. 09:30

Citiraj:

mislim da bi uspio..pogotovo sa mojim ultra tankim maxtorom:)

e ja mislim da ne bi, jedno zrnce prasine i vriti si.

Psycho 20.06.2003. 02:15

ti nisi vidio smajlica jel tako:)

bajdvej, zed zasto ti ne sudjelujes?

z3D 20.06.2003. 12:20

zato sto su svi zabrijali da cu ja dobit i nitko se nece natjecat, ja odustao

Paske 20.06.2003. 12:42

Citiraj:

Originally posted by z3D
zato sto su svi zabrijali da cu ja dobit i nitko se nece natjecat, ja odustao
Ma šuti bogte, neka raja uživa u ne znanju :D :beer:

RAK 20.06.2003. 13:00

Citiraj:

Originally posted by Paske
Ma šuti bogte, neka raja uživa u ne znanju :D :beer:

Ia tako Paske administrativnom metodom postao najbolji modder.

Čestitam.

Paske 20.06.2003. 13:56

Citiraj:

Originally posted by RAK
Ia tako Paske administrativnom metodom postao najbolji modder.

Čestitam.

Hvala, hvala ....

Danas postam ( ako stignem ;) ) slike svog modificiranog čeda, a možda i work spacea :beer: :D

greg SE 20.06.2003. 15:33

Citiraj:

Originally posted by z3D
mislim da nije bio Greg al ajd' dobro...i vec smo raspravili da je to totalna glupost (vakuum) :D
ma bio je greg ali nije bila stvar u vakumu vec u razlicitom tlaku (zasto se diskovi tesko otvaraju prvi put ali kasnije samo puhnes u poklopac (slikovito receno picajzle :D))
i naravno disk nakon otvaranja ima sansu da ce radit vise od 5 minuta otprilike ko da ja nesto dobijem na nagradnoj igri PCeksperta...ili rak :D

ali imam jedan super mod za njih...zapravo rucni rad kuciste napravljeno od novina :D.do sad sam potrosio 20 starih Studia i jutarnjih i oko pola kile gispa sto znaci trosak od 2 kn i ako nesto nedobijem popizdit cu :D

Psycho 21.06.2003. 19:56

aj vont tu vin..dem
a nis..onda moram napraviti jose nesto bolje..dem.
a bas mi se neda:D :D

horza 21.06.2003. 20:54

talk talk and just talk !

... i još uvijek svi samo pričaju kak imaju super modove, i kak će nekaj poslat i tak dalje, a nisam vidio prijavu ni jednoga od vas pričljivih. o čemu se radi ? cold-feet or what ?

greg SE 21.06.2003. 22:13

Re: talk talk and just talk !

Citiraj:

Originally posted by Horza
... i još uvijek svi samo pričaju kak imaju super modove, i kak će nekaj poslat i tak dalje, a nisam vidio prijavu ni jednoga od vas pričljivih. o čemu se radi ? cold-feet or what ?
sta je sad, pa jel nije rok do 01.09.?????
a ionako ja s papirnatim kucistem i da ga dorvsim nebi nista dobio jer se ide na glasove rulje a rulja se pali na pleksi i neonke :)

horza 21.06.2003. 22:40

Re: Re: talk talk and just talk !

Citiraj:

Originally posted by greg SE
sta je sad, pa jel nije rok do 01.09.?????
a ionako ja s papirnatim kucistem i da ga dorvsim nebi nista dobio jer se ide na glasove rulje a rulja se pali na pleksi i neonke :)

pa ne ide se na glasove rulje. ako se sjećam (nisam provjerio) kada se sastavljao pravilnik ekipa s foruma je nosila kakvih 20% ocjene.

greg SE 22.06.2003. 10:16

Re: Re: Re: talk talk and just talk !

Citiraj:

Originally posted by Horza
pa ne ide se na glasove rulje. ako se sjećam (nisam provjerio) kada se sastavljao pravilnik ekipa s foruma je nosila kakvih 20% ocjene.
koliko sam ja vidio ide se na glasove rulje i nekog "strucnog zirija" pceksperta sta got to znacilo :)
budimo realni....cak i da glasuje ekipa s foruma samo opet prolaze samo pleksi i neonke jer ih i ova rulja jedino koristi....
moje ideje nastale kroz sindrom neshvacenog umjetnika mozda bi shvatilo dvoje ljudi odavdje.....z3d jer i on malo boluje od toga i rak koji zna da sam lud :D :D :D

STRMX 22.06.2003. 10:31

pa eto greg imat ces dva sigurna boda:D

horza 22.06.2003. 13:58

Re: Re: Re: Re: talk talk and just talk !

Citiraj:

koliko sam ja vidio ide se na glasove rulje i nekog "strucnog zirija" pceksperta sta got to znacilo :)
budimo realni....cak i da glasuje ekipa s foruma samo opet prolaze samo pleksi i neonke jer ih i ova rulja jedino koristi....
moje ideje nastale kroz sindrom neshvacenog umjetnika mozda bi shvatilo dvoje ljudi odavdje.....z3d jer i on malo boluje od toga i rak koji zna da sam lud :D :D :D

ovak greg... daj ti prvo pročitaj pravila pa onda kenjaj. to vrijedi i za sve ostale.
to nije PCE žiri... tu su i Ikarus i Bobinac... a u žiriju nisu neki klinci kojima je stalo do "glittering prizes", nego fakat ljudi koji znaju. mislim da će svi iz žirija prije dati višu ocjenu nečemu što je lijepo na neki "tehnički" način, a ne svjetlucavo. mislim ono... nemojte se obeshrabriti... i plexi i neonke su poželjne, ali to će vam proći samo ako je dobro usklađeno. obzirom da je 40% ocjene tehnička strana, nemate se na što žaliti. i to je to. pravila se neće mjenjati, zato vam cendranje ne pomaže.
a za "neshvaćene umjetnike" 20% ocjene je originallnost - ma kakva ona bila ! zato prestanite cendrati i počnite skicirati. vremena je malo.

Psycho 22.06.2003. 20:08

sto se tice neprijavljivanja, moj je mod gotov. samo jos razmisljam da nesto dodam, pa mi je glupo prijaviti se i onda za par dana poslati ponovo iste slike samo s promjenama..efektivnije je odjednom sve:D
znate onu sa zabama i toplom vodom. ako je polako zagrijete zabe ce ostati, ali ako ih ubacite u vec zagrijanu vodu iskocit ce:cool:

or somfin:D

horza 22.06.2003. 21:51

Citiraj:

sto se tice neprijavljivanja, moj je mod gotov. samo jos razmisljam da nesto dodam, pa mi je glupo prijaviti se i onda za par dana poslati ponovo iste slike samo s promjenama..efektivnije je odjednom sve:D
znate onu sa zabama i toplom vodom. ako je polako zagrijete zabe ce ostati, ali ako ih ubacite u vec zagrijanu vodu iskocit ce:cool:

or somfin:D

smart

z3D 22.06.2003. 23:28

Re: Re: Re: Re: talk talk and just talk !

Citiraj:

samo MALO bolujem :D :D :D

greg SE 23.06.2003. 09:07

Re: Re: Re: Re: Re: talk talk and just talk !

Citiraj:

Originally posted by z3D
samo MALO bolujem :D :D :D
ma MALO znam :D
imas kakvu fix ideju ovih dana....meni bas nista nepada napamet sto bi mogao napraviti za malo vremena.poceo sam se baviti humanitarnim radom a jadna sirotinja oduzima mi sve slobodno vrijeme (definrano kao 24 sata za nas neradnike :D)

z3D 23.06.2003. 10:32

ma imam, ali ne bi stigao do natjecanja sve skemijati....zato, ako cu se prijaviti, idem s nekakvim jednostavnim modom, sve manje vise normalno, da pokupim bar neonku pa da dam curi il tak nekaj :D

greg SE 23.06.2003. 13:46

Citiraj:

Originally posted by z3D
ma imam, ali ne bi stigao do natjecanja sve skemijati....zato, ako cu se prijaviti, idem s nekakvim jednostavnim modom, sve manje vise normalno, da pokupim bar neonku pa da dam curi il tak nekaj :D
ma ja sam rekao ili cu se prijaviti s potpuno rucni rad kucistem ili nikako...imam ovdje jedan okvir pa smisljem sta cu s njim....50x50x25, imam onaj drzac kartica iz jednok starog AT kucista, i one nosace diskova....vjrevoatno cu pucati na staklo jer je najeftinije a ionako je vazno samo kako ce izgledati na slikama, nije da ga planiram koristiti.osim ako nedobijem onu grafulju, prodam je i sve staklo zamijenim plexijem onda :)
pogledat cu danas sutra koliki bi bili troskovi pa ako nebude previse mogao bi se malo igrati.....jedino sto cu se morat budit u 4 ujutro ali jebiga :)

z3D 24.06.2003. 00:04

Citiraj:

ma ja sam rekao ili cu se prijaviti s potpuno rucni rad kucistem ili nikako...imam ovdje jedan okvir pa smisljem sta cu s njim....50x50x25, imam onaj drzac kartica iz jednok starog AT kucista, i one nosace diskova....vjrevoatno cu pucati na staklo jer je najeftinije a ionako je vazno samo kako ce izgledati na slikama, nije da ga planiram koristiti.osim ako nedobijem onu grafulju, prodam je i sve staklo zamijenim plexijem onda :)
pogledat cu danas sutra koliki bi bili troskovi pa ako nebude previse mogao bi se malo igrati.....jedino sto cu se morat budit u 4 ujutro ali jebiga :)

daj ajde, jos ces ti dobit umjesto mene, gade :D :D :D
a sto se tice budjenja u cetiri ujutro....ajde ajde ionako ne spavas kao i vecina nadinteligentnih ludjaka moddera :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57.