![]() |
Je'l to mene Shopcentar prci?
Pozdrav svima,
Da skratim i predjem na bitno; prije 20ak dana uplacen je jedan server kod shopcentar.hr-a, te do dana danasnjeg nisam dobio NIKAKVE podatke. Dvaput sam zvao, vec su mi tri puta trebali posalti, no ma koliko se trudio, njihov(e) mail(ove) NE dobijam. Danas sam proveo sat vremena prekopavajuci server uzduz i poprijeko (nikakvi filteri nisu ukljuceni i indikativno, SVA ostala e-mail korespondencija prolazi bez ikakvih problema) jer je jedna, doduse moram priznat ljubazna, gospodicna na njihovom helpdesku rekla kako mi upravo (ponovno?) salje podatke. Iskustva, ideje, bilosto? :confused: :( |
jedno iskustvo. zakup domene negdje oko 10 navečer. stvar odrađena, ne bi vjerovao, u pola sata. doslovno. frajer mi fino to otkliko, ja uplatio, proradilo u sekundi. fakat najbolje iskustvo sa zakupom domene ikada.
|
Citiraj:
|
Imao sam s njima iskustva i nikad nije bilo problema, naprotiv, bili su veoma uslužni i na sva moja pitanja odgovorili u najkraćem roku putem maila...
|
Mozda ti danas horoskop nije bio dobar, probaj sutra ;)
|
Free reklama!
Danas je, napokon, stvar, nakon xyz pretumbacija dosla do mene. U citavoj prici, na stranu cija je greska bila posrijedi, shopcentar.hr je ispao fantasticno susretljiv te uza sve, produzio je ugovor za vrijeme koje mailovi nisu stizali.
Bravo! : cheers2 |
Jel se mogu zakupit domene tamo kao privatna osoba ili moras imat firmu/obrt i sl.??
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Zbog ovoga pitam :)
EDIT: Zahvaljujem! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |