![]() |
dvd2one
neka mi se javi ekipa koja je radila sa dvddecrypterom i dvd2one
problem je u delayu koji mi se javlja kod nekih stacioniranih dvd-a |
Problemi u delayu pri reprodukciji na stacionarnim DVD playerima vezani su uz (ne)kvalitetu medija i samog DVD playera, te zaprljanost i/ili ostecenost samog medija.
|
probao sam i princo i traxdata medije i nisu mi zadovoljili kriterije, ako netko zna nešto kvalitetno a ne preskupo neka mi javi
plz |
Citiraj:
|
Re: dvd2one
Citiraj:
2.) obavezno isključi Stream Processing inače, Traxdata DVD-R mediji su prilično dobri mediji |
Re: Re: dvd2one
Citiraj:
Ajmo ovako: zdene: koji DVD player je u pitanju? |
Citiraj:
http://www.dvdrhelp.com/dvdmedia.php...+or+List+Media Imaš ih hrpu,skupa sa komentarima sretnih i manje sretnih korisnika istih:) E da -a da se ne zezate da li će nešto delat ili neće i na kojem playeru...i s kojim medijima... http://www.dvdrhelp.com/dvdmediaform.php?addnewmedia=1 Da nebude nismo-znali i da se ne baca lova bez-veze... |
Šteta što kod nas nema DVD-R od Verbatim-a ili Traxdata 2x po
povoljnim cijenama. |
Princo 4x je vrlo kvalitetan medij i prolazi odlično na Pioneeru A04 i A05. Ne znam koliki je utjecaj starenja, jer od svih drugih medija, ove imam tek dva mjeseca i do sada rade.
No topic je trzanje filmova, a to nije do medija, ako mu se to događa na više različitih. Možda je writer defektan pa preslabo snimi ili je stvar u prekodiravanju. Može biti da DVD player slabo čita DVD-R, pa je zbog toga. Meni više smrdi na ovo posljednje. |
Citiraj:
I on ih je hvalio u početku.Sada mu neki ne rade. |
Citiraj:
mene posebno zanima u kojem recorderu ih je snimao, na kojoj brzini i koliko su stari ti mediji? ja sam snimao na 2x u Pioneeru A04 i dan danas rade kao od prije dva mjeseca (tada su tek stigli kod ans). grafovi u KProbeu pokazuju iste PI/PO vrijednosti kao i kad sam ih snimao.... :confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:48. |