![]() |
Preporuka napajanje (Links)
Ovako, s više strana mi preporučiše Seasonica S12 430W, ali ga nažalost više nigdje nema. Koje bi ste mi (iz ponude u Linksu) napajanje preporučili? Konfiguracija je otprilike:
Intel C2D E6600 Asus P5B Deluxe WiFi Seagate 320 SATA ATI 1650 2 GB ram (kasnije 4) Kasnije će u njega ići još jedna grafička (ne SLI, već samo za 3 display, znači neka slaba kartica), još diskova (npr. 3 diska u RAID 5 polju), 4 GB memorije, te će na komp biti priključeno dosta vanjskih uređaja (eksterni disk, tablet, eksterni audio interface itd.). Prvo sam razmišljao o Fortron BlueStorm 500W, ali budući da se svi kunu u taj Seasonic, htjedoh ubost njega. Seasonica nema, pa me zanima da li da uzmem taj Fortron ili nešto drugo (za otprilike takve novce)? |
Nemoj BlueStorm 500W (pogledaj kaj piše u sticky-ju od wolva za njega).
Gledajući cijenu koju uzimaš u obzir, mislim da ti Hiper 580W Type M taman paše :) |
Citiraj:
|
šteta kaj Seasonica nema...s njime nemreš fulat!
ali slažem se sa Vučkom u svezi napajanja. btw - imaš opasnu konfu. : cheers2 |
hm...evo ja gledam cjenik i sva Seasonic napajanja su dostupna.
|
Citiraj:
|
Nisam još vidio sticky od VW-a (:D) ali ja nikakvih negativnih iskustva nemam,naponi stabilni,tiho,hladno...dovoljno snage.Imao sam i 400W bluestorm,napajanje nudi puno za malo...
Za Hipera imam stvarno poprilično nisko mišljenje,mnoge testove,među kojima je bilo mac napajanja,nije uspio izvršiti do kraja,da ne pričam o bajnim naponima koji su bili sve samo ne stabilni...bilo je preko 20 napajanja na testu,pobjedio je Seasonic S12 600W...slažem se da mnogi testovi nisu mjerodavni,ali ovaj nije bio daleko,pobjednik je zasluženo dobio a Hiper je realno prikazan jer sam 5 kupovao napajanje u proteklih godinu dana i dobro sam iscijedio sve informacije s razno raznih foruma,gdje su samo osobna iskustva :) |
|
Citiraj:
Svi koštaju preko 1000kn, osim 380W, a njega NEMA trenutno u dućanu (a to što piše "dostupno u roku od 24 sata" ne znači apsolutno ništa - isto je pisalo 2 tjedna za 430, pa nikad nije došao. Zato još jednom - molio bih preporuku nekog napajanja KOJEG TRENUTNO ima u ponudi u Linksu, i da ne košta preko 700kn. |
Jesi zvao u Links i pitao?
Možda ti ga mogu dofurat u roku 24h iz Rijeke, tj trebali bi ako ih malo zagnjaviš. :D Inače evo onda ovo: Enermax Liberty 400W http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.721.007 |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
to Wolverine: nisam za napajanje pitao, ali sam prije za jedan drugi artikl, pa su muljali neš...mogu probat i to, ali bih svejedno volio znati koje bi bilo najbolja alternativa Seasonicu, u rangu do 700kn |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |