![]() |
COOLERMASTER Mystique
Vase misljenje o ovom kucistu jer ga mislim kupit?
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.607.048 |
Kvalitetno i fancy kučište ;)
Ili ti se sviđa ili ne. Ako ti se sviđa, onda te niti dosta visoka cijena neće spriječit da ga kupiš. Reći će neki, ima kučišta koja bolje iskorištavaju unutrašnjost i imaju bolji raspored, no meni je kučište predobro, radi vratašca :) No mislim da sakrivanje kablova radi boljeg protoka zraka na ovom kučištu moš zaboravit (vidi kako se HDD-ovi stavljaju ;)). I ako misliš držati komp u rupi u stolu, pazi koliko je rupa visoka, jer su USB i ostali štekeri i tipke na vrhu kučišta. |
ma prvo sam razmisljao o thermaltake kandalf koje mu je dosta slicno al ga je frend kupio i uzivo mi je fakat ruzno,al ovo sam vidio i ljubav na prvi pogled: nuts :
samo ne zelim uludo baciti 1000kn |
Čuj,po meni, to kučište ipak ne vrijedi 1100kn. Puno je to novaca, općenito za ikakvo kučište - makar od aluminija.
I meni je također kučište lijepo, no teško da bi dao tolike novce za komponentu kao što je kučište. Nije niti Big Tower (po veličini), a i imam osjećaj kako je to unutra dosta skučeno kada se sve pospaja. Imaš review na Madshrip.com pa vidi kako je to poprilično skučeno kučište. Vidim da gledaš fancy kučišta, pa bi mogao i ovo kučište uzeti u obzir :) Review LEXA-e |
koje bi onda bilo najbolje kuciste za te pare-max1200kn?
|
Svi će ti složno reći - Coolermaster Stacker :)
Sada, dal ti ideš ipak i na neku ljepotu (koju Mystique po meni ima, kao i LEXA - bio bi glavni frajer u gradu :p) ili samo funkcionalnost prostora i veličinu... Po meni, čist fini posel bi ti obavljal i Chieftec ili Coolermaster po 500-600kn, no oni opet imaju problema sa izgledom (rekli bi neki, rudimentaran izgled :p) ;) Napomena svima ostalima - nedo Vam Bog da mi opet počnete spameriju poput TT Armor vs. Stacker! |
pogledaj si antec P180B,predobro kučište....a i nije toliko skupo mislim da je oko 1050kn svakako je bolje od Mystique
|
Yep, zaboravih na Anteca :(
Također super kučište, prostrano i lijepo (nema nekih detalja uočljivih, ali opet - lijepo kučište) |
ovaj antec mi se fakat dopao,a i jeftiniji je,izgleda da je odluka pala;)
|
Citiraj:
|
najvjerojatnije bum uzel crno,jer me bijelo podsjeca na frizider:)
stvar ukusa;) |
Stackera više nema.
A P180B je predobro kućište. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:09. |