![]() |
memorija za AM2 konfu
koja memorija u klasi "~900kn 1gb" je dobra za AM2 platformu?
čuo sam da kingmax ddr2 uz amd baš i nejde? |
Ako ti pomaze, trenutno imam Twinmos 2x512 ddr2 533mhz na Asus M2n-e ploci i x2 3800+. Sve je rock stabilno, istu kombinaciju sam i prodao. Sve je postavljeno po default u biosu, nemam potrebe za oc, sve radi kako treba.
|
Ja sa Kingmax memorijom (1GB, 667 MHz) nisam imao nikakvih problema.
|
|
kingmax na 667 je full ok i da se ok oc-at još....
|
Citiraj:
|
|
isti cipovi ko i na ballistixu i goodramu pro
|
nikakav kingmax - drek...:smoke:
crucial pc 5300 ddr2 667 - MICRON D9GMH 1000mhz@4-4-4-8@2.4V |
Citiraj:
ovaj Crucial je sigurno jako dobar jer ga ipak ti preporučuješ. ali nije valjda Kingmax tak sad pak loš? : hello2 : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bila je kod mene pola dana.
imao sam vremena naci samo max clock.to je bilo na 2.2V |
dobar je taj crucial :)
glavno mi je da nema problema sa stabilnošću... a dobar OC je poželjan :D |
Da dobar :D
Odličan.. Kak je Masni rekao Crucial, ak se dobro sječam DDR2 667 ide kao i jača brača, moj Crucial DDR2 1000 ide na 1200 5 5 5 15. Kingmax nemoj, meni se nije dopao nikak.. (mema na def radi super al čim se stavi drugačije, čitaj mema koja je deklarirana na 800 meni je na 700 pucala, bilo koja voltaža i latencije nisu pomogle) |
Citiraj:
već kolega od Masnoga iz servisa.kužiš?a on ne radi u prodaji. pa je se jesam uvjerio da je ovaj Crucial bolje-bolje se OC-a,duža garancija,jeftiniji... ali Kingmax nije za baciti i zato nije u redu niti pljuvati po njemu. nekak je Crucial,GoodRam PRO i Kingmax najbolja kupovina 1gb stickova. : goood : |
evo kingmax 1gb ddr667 stick na istoj konfi,isti napon.
http://img234.imageshack.us/img234/1...gmaxqk9.th.jpg |
kada si ih kupio?
nije loše! : goood : |
nisam nista kupio....errr...komplicirano je za objasniti onima koji ne prate links forum :D
|
Citiraj:
Pa bas taj stick memorije nije bio pokvaren pa nije mogao ici ni na 700? Isto se tako mogao zadesiti i jedan stick balistixa pokvaren pa sta. Ne navijam ni za jednu memoriju nego samo kazem da se moze desiti da i jedan i drugi mozes dobiti pokvaren. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |