![]() |
X1950 Pro AGP!!!
Izgleda da ce 7800 GS konacno dobiti konkurenciju za Highend AGP grafu!
(Grafa je druga na popisu!) Gecube X1950Pro |
nee....
a ja mislio da nece izac highend ati za agp, pa sam zato nvidiu... no dobro da se skuliram:D: ak ce ovakva cijena bit, super (~2000kn). |
super, agp jos nije mrtaf
ak sam dobro prociato 36 pixel sheader pipova? 256mb :( ? cijena - predpostavljam da nece bit ispod 2500kn kod nas... |
Jao, trebao sam se strpit prije kupovine svoje :)
|
eh šta konkurencija čini...
|
Napokon,,,samo što je sad sa dx10 na agp?? Jer nije mi bas da sad bacim 2000kn na novu graf a kad za pol godine nebum mogel vise tirati nove igre ili se samo varam??
|
Čovječe. X1950 je grafa koja ždere sve trenutne igre! Ako misliš da neće raditi pod dx10, grdno se varaš. Ionako igre dolaze s postavkama koje omogućuju igranje i na starijim grafama (npr. COD2).
|
Citiraj:
|
Što se mene tiče,već štedim nofce..imam čitavih 12kn za početak..:D :D ..
Ma to treba ubost,jedini problem je stvarno cijena u našim dućanima..koja će jel te..bit hebena...ako je to preračunato ispod 2000kn vani..tu dodaj pdv..pa još malo mazanja očiju najbolje/najbrže naj naj naj..i eto ti 3 glave...: baad : Ali,kako rekoh..štedim..;) |
a, cuj bar ce bit jeftinija nego moja gainward goldensample... sam nisam ziher da ce biti bas bolja... al svejedno, dobra grafa
|
to su sad daljnja nagađanja,ali preko 2000kn garant će biti
|
Citiraj:
http://www.gpureview.com/show_cards....=357&card2=466 Ma ja ti kažem iron,porez je realnost..nije nagađanje..kao kad vidim BMW peticu za 9500 eura iz 2000te...u onim žicama u Austriji..kako da ne..uvezi ga kume..pa onda pričaj koliko te izašao..i plati porez,regu itd itd itd..:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pusti ti to..dok ne grune,i clockana je dobra ko GTX tvornička..: goood : |
Strpi se De5tr0yeru:) 7800GS+ je unique card.
Velim ja vama da ce na kraju i G80 bit na AGP-u.:) AGP ownz! A ovo s 1950 agp je pohvalno. Ima puno dobrih strojeva na agp-u,pa steta da bi se odmah islo na pcie. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mora da leti sve u 16...i to na 1600x1200 sa svim popaljenim gluparijama.. |
|
Citiraj:
min.. |
To vam se ovako računa:
249$*8=1992kn Znači cijena će biti 2000kn. Svaki put do sad je ta računica palila (za 7600GS/GT, za X1600Pro, za X1650Pro itd.), ne vidim zašto sada ne bi. EOD |
Citiraj:
|
Koji lik..:D ..dolar 8kn...da bar je..hihi..stari moj dolar ti je 5 i nešto..max 5.80..odi na www.hnb.hr se malo informiraj prije bubneš ovako neku glupost...stvarno ono...lol em up..: bonker :
|
Ja mislim da on/pisac(JC Denton) time nije htio reći da je dolar 8kn, nego je zaokružio tu cifru kao neku vrstu "tečaja" po kojem bi se moglo izračunavat cijena kod nas(dakle unutra je uračunata marža i etc.)
Ako sam u pravu...? : sweating Nek me potvrdi JC :) |
Ako je tako..moje isprike..očito je on onda toliko napredan da odmah u tečaj uključi i maržu...ne znam na koju foru..zbilja...tečaj je tečaj,a marža je prevedeno dio profita od prodaje..mislim stvarno ono..: lol2 : ...kad ga netko bubne pa pomnoži 249$ sa 8 da bi dobio vrijednost u hrk...ma neću komentirati uopće...ne znam..funny...: goood : :beer: ;) ..sve ok..nesporazum očito..
Ne postoji usput,način..da se u tečaj uključuje bilo šta..pogotovo ne marža..studiram tu hebenu ekonomiju..i pri kraju sam..nekog Boga i znam..osim šta sam se nagledao dobrih ženskih do kraja života..: lol2 : Tečaj bi bio protuvrijednost jedne valute u drugoj,obično iz naše perspektive koliko kuna dobiješ za jedan dolar..kakve marže...ajme... |
A dobro, ako ti tako kažeš, jer ja naime ne studiram ništa(maturant) :)
Nećemo OT |
Citiraj:
To je još dobro-prije su naši trgovci odmah vješali cijenu 1$x10kunića.(neki to još uvjek rade) Sa tim da u pravilu cijenu koja je u USA možeš komotno promjeniti u € (kaj se tiče EU) |
čuj nema ti ovo puno veze s ekonomijom,a naši dragi trgovci stvarno računaj dolar 8kn,dok je euro oko 10kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda ti tecaj dolara nece biti ni 8 ni 10 kn vec 15 ili 20kn!!! ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |