![]() |
Izbor graficke!
Saphire Atlantis Radeon 9500 Pro (1500 kn) ili MSI 4800SE VTD (1155 kn)?
Za sada mi je dovoljna i ova sto imam, ali uskoro ce nestati u ponudi 9500 pro kartica, pa se mislim... U prilog MSI-a ide to onda mogu prodati i TV karticu jer koristim samo capture (ne i gledanje tv-a), a i jos je osjetno jeftinija. Da li je tv-out kod konkretno kod ove MSI kartice toliko ocajan kao sto sam citao ovdje na pc ekspertu? I prije sam imao nvidia kartice, pa ne mogu reci da je toliko lose (naravno da se vidi razlika). |
9500 Pro je malo brzi od GF4 Ti4800SE ali je i DX9 kartica pa ce ti duze trajati.
|
Moj glas ide: R9500 pro
Ako baš želiš Nvidia, onda kupi stari 4600, jerbo je 4800 ustvari 4400, samo malko poboljšan ( jeah right ) Drugim rijećima --- marketing, 4800 < 4600 :beer: |
Još jedan glas za ATI 9500 Pro - brži je od 4800 (ustvari 4400 sa podrškom za AGP 8x), a ima DX9 - što je sigurnija investicija za budućnost iako zasad malo igara zahtjeva 9
A 4800 ti je ustvari zastarijeli čip jer će ih nVidia najvjerojatnije ubrzo povuć da ne bude neprijatelj FXici u vlastitim redovima |
:D Teško pogoditi šta ću ja izjaviti:D Naravno 9500 Pro, lijepša je, brža, DX9 je, nema cooler koji buči i huči, ne grije se, ako cooler stane preživjeti će ona i to za razliku od 4800, ... šta da kažem 9500 Pro i to bi bilo to:beer:
|
Re: Izbor graficke!
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jos jedan glas za 9500 Pro! Sapphire se pokazao kao totalno pouzdan proizvodjac radeona. ima dx9, ne grije se puno, JAKO JE BRZ (igram na njemu svake subote), tak da nemash brige.
|
Citiraj:
http://www.atechfabrication.com/test...g_mass_air.htm (45 - 46°C) http://www.frostytech.com/articlevie...id=1288&page=3 (55 - 58°C) http://www.pcstats.com/articleview.c...id=1323&page=9 Zalman ZM80A-HP (41,5 - 58,5) Ili si nešto krvavo OCo ili je nešto trulo u državi Danskoj:beer: |
Re: Re: Izbor graficke!
Citiraj:
U svakom slučaju ATI. Između te dve se nema što razmišljati. 4800 je zadnji trzaj zastarjele kartice koja je za tu priliku još i lošija (oznaka SE). ATI 9500 pro je kartica novije generacije. Kupi si ti ovo što ja imam. Tako da ne budem jedini sa prepotopnim hardwareom na forumu.:D |
Re: Izbor graficke!
Citiraj:
'nough said. west side iz da best :gringo: sorry.. ne želim započeti svađu, samo pokazujem koliko mi je debilno to merc-lada sranje. jednostavno su različiti i pustite to na miru. |
Dajem glas Ati -ju!
|
Re: Re: Izbor graficke!
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako ces 4800 kupi si Gainward nikako MSI slika je užasne kvalitete:smoke: Moja preporuka je Gainward 4600(bolja je od 4800SE)"GS" ili saphire (ili gigabite) 9500Pro:beer:
|
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Izbor graficke!
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Izbor graficke!
Citiraj:
|
Na kraju (poradi nestanka Saphire-a) sam kupio
3D Connect ATI Radeon 9500Pro 128 Mb u Ve-milu. Hvala svima na odgovorima! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21. |