![]() |
spremanje filmica(youtoube) preko firefoxa?
Skinuo sam ekstenziju za gore navedeni proces medutim kad ju pokrenem prilikom otvaranja yout. filmica neznam kako skinuti ga, plz help :beer:
|
Imaš za Firefox ekstenziju VideoDownloader za takvu namjenu.
https://addons.mozilla.org/firefox/2390/ |
Pod pretpostavkom da imaš instaliranu Mozilla ekstenziju, u doljnjem desnom kutu trebala bi biti njena ikona.
Redosljed poteza : Odeš na Youtube i pogledaš do kraja video koji želiš skinuti. Klik lijevim mišem na ikonu u d.desnom kutu, otvoriti će se u Mozilli novi prozor i nakon nekog vremena u njemu download link. Na to klik desnim mišem i odaberi opciju save link as pa će se video još jednom učitati. Prethodno si otvori folder gdje ćeš filmiće spremati. Skinuta datoteka ima ekstenziju .htm a uz pomoć programa Change Exstension, kojeg skineš s neta, konvertiraš ekstenziju datoteke u .flv tj. na ikonu datoteke klik desnim mišem i u padajućem izborniku se pojavi opcija za to. Sad ti treba neki player za gledanje, ja koristim VLC Media player ( www.videolan.org ) izvor podataka: BUG 10/2006. |
Citiraj:
1. automatski kod snimanja stavim nastavak FLV 2. film otvaram Media Player Classicom zajedno sa ffdshowom i FLV splitterom (sve ima u K-Lite Codec Packu) :) |
Možeš extensionom koji je naveden bio
ili preko ovog site-a http://keepvid.com/faq/ kopiraš link koji ti piše kad gledaš video i downloadaš ga ja te flv fileove otvaram pomoću VLC media playera |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Windows Explorer -> Tools -> Folder Options -> kartica View -> skini kvačicu s Hide extensions for known file types -> OK
Na svim datotekama ćeš sad vidjeti nastavak pa samo odi na rename, pobriši htm i napiši flv. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Control Panel > Folder options > View > Hide extensions for known file types (makni kvachicu) Poslije samo radish normalan rename jedino shto ovaj put mozhesh mjenjati i ekstenziju. EDIT: malo sam zakasnio :) |
Citiraj:
|
hmn mislim da costa bas nece tak skoro sjest na bajk :) (osim ak nije nabavio novi ;) )
|
Citiraj:
Moram sredit auto pa onda idem. :) Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47009 Frend mi je poklonio svoj 16 godina star city bajk pa chu se moch voziti dok mu promjenim felge i josh par stvari. Super che posluzhiti dok ne skupim za novi. |
Citiraj:
znaš kako? Instaliraj GOM player (odličan player), zasada sam prezadovoljan, iako sam naišao na neki file koji on nije mogao otvoriti, ali za rezervu imam i media player classic, i vlc, i flv, i bsplayer, wmp, i total... pa će jedan od njih otvoriti :D e da, on ti ako ga staviš da čita sve video fileove, ima male ikonice za file, na kojoj piše koji je format ;) a što s tiče playera za flv fileove, FLV palyer je teško smeće, a najbolji player za njih je Total Video Player (converter), može se rastezati, pauzirati, sve ko s normalnim avi-em... |
hvala svima puno na pomoci! : goood : :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |