![]() |
Drugi puta plaćam piće...
Bilo kojem koliko-toliko normalnom forumašu koji stanuje u krugu 5 min.autom od GETRO-a...
A-joj...nisam bio tamo malo duže...pa sigurnije mi se vozit po Italiji nego hodat po GETRO-u...idioti sa viličarima su me skoro zgazili kakvih 50-ak puta...a sve puno žena sa VELIKIM kolicima/punim/ koje nisu ni čule za inerciju...još nisam došao sebi a prošlo je već par sati... A zlato moje/za nju su Izraelci male bebe/ je sve to lijepo izračunala i izjavila da je to bila DOBRAaaaa kupovina...tak da mi ne gine opet... Dakle taj kvart i okolica.... |
Re: Drugi puta plaćam piće...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nema tu trošenja plaće...kaj se treba kupit-treba.
Samo...popizdiooooooo sam skroz... Mislim-ak s nekim živiš...treba i mislit malo drugačije... Ali ljudi moji...kaj bi ja danas dal da sam mogao gibnut od tamo.... Buljiti u VDub dok dela je kudikamo zanimljivije nego ovo...:( |
Jesi li kupio mlaznice za šoferšajbu sa plavim ledicama?
E, da si stavio u kolica par tih gluposti, bolje polovica bi te drugi put sigurno ostavila na kakvoj klupčici u 'ladu na Jarunu, a još bi ti dala i za pivu i sladoled pa da možeš u miru gledati rolerice li kako se već zovu šrednoškoljk u vrućim hlačicama i kotačićima na nogama.:D :D :D |
Citiraj:
Ma kakve srednjoškolke... Lovim samo udane žene...ONE znaju cijeniti kad ih odvedeš na cugu,privučeš stolac,pridržiš kaput,pokloniš joj malo pažnje... I kad je ševiš duže od 3.5 minute skupa sa oblačenjem/svlačenjem:D I još joj pošalješ drugo jutro buket sa sa posvetom:D Sve skupa dođe manje nego 256 mega memorije:D :D :D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
mozda ce i cijena udanih zena :D :D |
Citiraj:
Prigovori sad! |
Marac, javi se i daj mi podršku!!:beer:
|
A ak je ta piletina ja sam kraljica majka...
|
C, ja idem na sigurno. Mora bit punoljetna.
Previše sam se zadužio za kompove da bi samo tako riskirao upad neke čudorednospecijalneantipedofilske postrojbe da mi sve pokupe a onda da mi se slika povlaći po jutarnjovečernjim novinama :gringo: |
Citiraj:
|
Kad zastraniš kod žene nema razlike jesl gledao mladu ili staru. Perverznjak si ovako il onako a usput i mrtav ili osuđen na pakao do kraja života.:(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa vjerujem da bi joj jos oprostio da gleda one iz beywatcha...ali ovo???? |
Citiraj:
Htio bi te utiješiti, ja stanujem na Kvatirću, pa me taj Getro sastavi bar 2 puta mjesečno aaaaaaaaaaaaaaaaa |
Citiraj:
poglec,poglec, ma ima tu jos stofa za prave gradske smekere! ti bokca pa ti si kak gospon Fulir(ljubim ruke milostiva,kak su mamica? joj kak su vam krasne ruke:rolleyes: ) :beer: :beer: sam tak treba ,a i kak sam velis:manje probljem nek sa maljoleznicama koje su opasne po zdraflje nas musefa i otaca!:rolleyes: a i morti te preporuci poslje kakvoj zagoreloj koljegici koja duuuugo nije ......hofirala!(satro!):D :D |
ja zivim u Spanskom , pa ak oces ic na pice nema frke , samo zvrcni ... dobis broj na PM ako oces
|
Citiraj:
|
E pa hvala svima na podršci:)
Drugi put bum samo uletil tranu,pokupil svoje oblizeke i gibnul... Pa nek zlato moje fino i polako sve obilazi kak joj je volja:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
A bumo vidli... |
Vraćam se na savjet s početka. Stavi u kolica 2 para mlaznica:
http://www.getro.hr/default.asp?ID=86&str=24 jedne montiraj na konf a druge na auto. Uspjeh je zagarantiran 100% ako wumen plaća. Nikada te neće više voditi u Getro. (uzmi si fotić i slikaj po Jarunu) A ima još bolja stvar ako se propeljaš pokraj njenih frendova za "upaljenim" mlaznicama nikada više neće ni razgovarati. (osim ako raja nije iz Slunja njima je to super) :D :D :D :D :beer: |
Citiraj:
Našao sam dobre suhe kobasice i LUDNICA fetu:D Drugi put uletim,stavim to u kolica i gibam na dvije vure... Kad se vratim-kupovina gotova,potrpam u auto i doma... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da bi netko uzeo lovu pa spičkao bez-veze/no dobro,ja tu i tamo za neki komadić hardware-a/:D To me ne brine-ali da budem drugi put onak lagano potprašil pete...to ziher:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ima nekih iz VRAPČA...:D :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00. |