![]() |
nova ploča i procesor pa problemi
e,ovako.kupio sam proc i ploču iz siga i nisam nanovo instal. windowse.sve radi ok,samo šta je sad dosta sporiji,npr. kad se win.dižu onda treba minuta vremena,sigurno duplo duže nego prije,u cod2 mi ulazi cjelu minutu i icq se sa win. pokreće 2min?šta bi mogao napravit da to malo ubrzam ?:D
|
Prešao si na potpuno novi chipset bez reinstalla windowsa i pitaš se zakaj sve dela sporije?
Oh, well, ako već nisi probao sve drivere temeljito počistit, ponovno reinstalirat, preostaje ti jedino ono kaj si rekel da nisi uspil napravit - reinstall Windowsa... |
errare humanum est! pa zato sam tražio pomoć....ali vidi ovo:
http://www.slibe.com/imagestumb/9e20...oard01-jpg.jpg kad pokrenem win cd,imam sp2 instaliran:smoke: |
Vjerojatno si metnul CD od običnih Windowsa, bez SP2, a trenutno imaš, sa SP2 (vjerojatno naknadno metnuto) pa ti to veli. Mislim da je radi toga...
|
ček jel ti to pokušavaš formatirat windowse iz windowsa, nemože to tako
|
ne formatirat nego reinstallirat
|
Pa onda bootaj iz DOS-a CD pa odaberi repair windows. Snimi ti nanovo windowse bez da izgubiš podatke.
|
Ne ide to tako.... : lol2 :
Ubacis taj cd od win-a lijepo u cd-rom i bootas s njega i formatiras disk kad te pita i instaliras win... S tim kad te pita na koju particiju ces instalirati, prvo zbrises doticnu particiju i onda instaliras na nju.... |
Citiraj:
isbriši particiju, formatiraj u ntfs i onda stavi friške windowse nadam se sa sp2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |