![]() |
TV i FM tuner PCI kartica. Koju odabrati.
Kakva su vaša iskustva sa TV i FM tuner PCI karticom, koju imate ili se je testirali? Koje su dobre i loše osobine. Kojeg proizvođaća preporučate a kojeg treba izbjegavati?
|
Ako imaš televizor i kakav takav radio zaboravi na tu vrstu HW. Nofce potroši na pivu. Vjeruj mi na časnu riječ da sam u pravu!:beer:
|
Postoje i lakši načini da se dođe do TV signala. Svi su imali nekakvih problema s time. Ili driveri ili ne fata signal kak spada ili ovo ili ono... Ko šo kaže drago:D popi pivu rađe...
|
ja ti imam samo tv tunericu...kad pinnacla namjestis radi savrseno..ALI samo u full pal rezi...1/4PAL ne radi bas najbolje..tako da ako ces capturati morati ces to raditi u velikoj rezi...znaci jaki proc i/ili puno diska
|
Citiraj:
Ma nije do kartice neg do tvog chipseta...:D |
Citiraj:
to sam citao na netu i primjetio i na svojoj...to je problem na skoro svim pinnaclicama... a to da je pinnacle neozbiljan stoji...pogotovo posto im je trebalo 6 mjeseci da skuze da postoji novi chipset...a da li su jos uvijek popravili je drugo pitanje...nisam isprobao posto mi iuvcr radi perfektno |
Citiraj:
Ajmo ovak-ti skini nove drivere-ja tebi PowerVCR... Osim toga -sa novim driverima su konačno zajebali 4GB ograničenje... I dodali podršku ajd pogodi za koje ploče:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
A možeš... Ajd me nemoj tjerat da citiram sve tvoje ogorčene komentare na račun NVidia-e i Pinnacle-a... A bilo ih je... Meni u Pinnacle programu MPEG2,6Mbit/s,720 reza,MPEG Audio 128...oko 30... PowerVCR isto u MPEG2 oko 20 i nešto... |
Citiraj:
a i rokovi su pa nekako nemam vremena za razmisljanje o riziku reinstaliravanja windoza... |
Citiraj:
Ili si škrt mjenjati ih/a dajem krasan komad software-a... Ili si ljen... Kaj od toga? |
Citiraj:
a mogu ti ih sprziti bez beda...javi mi se na pm ili na mtech@net.hr.. a mozes i na mob .. 091/678-7826.. ja sam ti sutra u gradu ujutro il popodne (jos ne znam) pa mi javi danas da ih sprzim pa se nadjemo na trgu (tam radim pa zato...) |
Citiraj:
Ustvari tek sam juče vidio jedan review u kojem se spominje taj 4 GB fix... |
Ja sam zadovoljan sa Hauppauge WinTV PCI-FM/Primo FM ali ljudi mi kažu da im je i dobar onaj Leadtek WinFast TV 2000XP, ali kako je netko prije rekao, ako ti ne treba potroši novce negdje drugdje. Guba je i zezancija par dana, a onda skuplja prašinu i zauzima PCI slot, ...
|
Citiraj:
A kaj se tiče zabave&love-ja sam još prije dvije kuke kupio DOBRU web-cam...60 fps na 320,25 čistih u full PAL 720 . Budući da hrpu love znamo potrošit na budalaštine-to i nije baš tak velik trošak... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moje osobno mišljenje je da je web-cam puno zabavniji od recimo Warcraft-a:D :D :D I sad će me par koliko-toliko odraslih muških primjeraka primata u "Rvata ubjeđivat da nije tak... :beer: |
Od frenda sam bio dobio na poklon prije godinu - dvije neki WebCam i bio mi je zanimljiv 15 dana, dao se koristiti i kao fotić ali za slike mini reze i maxi Ne kvalitette:D WarCraft nisam igrao 15 dana (kao niti jedan od svih do sada), dakle WebCam je zanimljiviji od Warcrafta:beer:
|
[QUOTE]Originally posted by Black Dragon
Od frenda sam bio dobio na poklon prije godinu - dvije neki WebCam i bio mi je zanimljiv 15 dana, dao se koristiti i kao fotić ali za slike mini reze i maxi Ne kvalitette:D WarCraft nisam igrao 15 dana (kao niti jedan od svih do sada), dakle WebCam je zanimljiviji od Warcrafta:beer: [/QUO Ova snima u MPEG2 bez beda...mislim ak joj nemreš nać upotrebu...ono...:) A i zabavno je:D |
E ak misliš da je tebi ili nekome utrpam, onda kasniš. "Posudio" sam je frendu koji ju je pšosudio jednom drugom i sad baš nisam siguran da li je kod tog drugog, odnosno trečeg ili je zaglavila kod nekog četvrtoga, ali uglavnom tu je negdje (telefonski poziv daleko:D ) ako mi zatreba. Valjda su je oni nekako korisno uposlili ja nisam našao neku pretjerano korisnu primjenu:beer:
|
Citiraj:
|
Niste li skrenuli s teme. Krenulo je da bi čovjek htio si pogledati dnevnik i slušat narodni radio u dokolici a ne snimat filmove.:o
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:56. |