![]() |
Ink-jet do 500 kn
Koji ink-jet pisač mi preporučujete do nekih 500 kn? Gledam nešto Canonove jer su se pokazali kao najbolji. Epsona i HP-a ne želim jer sam imao nekoliko modela na popravku. Po mogućnosti crne ili crno-sive boje da mi se bolje uklopi u ostalu tehniku.
Unaprijed zahvaljujem. |
Canoni su ti vrlo dobri. Pogotovo što su im zamjenske tinte po 15kn. Pixma 1500 ili 1600. A sad, za boju kućišta, mislim da Canon im samo standardnu bež boju.
|
Je li se to meni čini ili sam ja obje boje za IP1600 vidio po 300 i nešto kn???
|
evo link za zamjensku tintu:
http://www.links.hr/?PHPSESSID=e30f2...amjenska+tinta zavisi za kaj ti treba printer ako ti treba najvise za text onda ti je dosta uzeti ip1500 ili 1600 za 300 kn.... |
Ne želiš HP i Epson, OK i kaj ti ostaje osim canona? Lexmark?OKI?
Canon IP 2200 |
pixma ip1500, boje po 15kn, kućište crno/tamno sivo.
imaš ga za cca350kn. otisak dobar, brzina također. ip1600 još nema jeftinih zamjenskih tinti, bar nisam vidio. |
Da, sviđa mi se taj IP1500, a poslije njega IP2200. Hvala, Isus. ;)
|
Palo s neba još 300-tinjak kn pa sam uzeo iP4300 - predobar printer, otisak savršen, dosta je brz i tih te ne stvara prevelike vibracije. Ima 5 povećih spremnika za boju: veliki crni, mali crni, crvena, žuta i plava (mislim da su te boje). Papir ide na dva mjesta: u kao neku ladicu ispod i s gornje strane. Također piše i na CD/DVD medije što ću uskoro isprobat te direktno printanje s fotoaparata... :) Kućište je maltene crno-sive boje što mi se sviđa. :) Jedina mana je softver za koji treba izdvojit malo vremena oko konfiguriranja jer su boje dosta loše namještene po defaultu.
|
To mi je fora s donjom ladicom,stavis dole papir i odozdola ga vuce gore i printa,za softver nebrini brzo ces se snaci...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:00. |