![]() |
Božić
Božić je sve bliže(za pet mjeseci :D) a samim time i NV40 i R420 joj jedva čekam Božić.Pa kad po krizbanom si ugledam zanimljive stvari joj mmmm Božić.Dolaze i Prescott i A64 joj mmmm Božić,odusto sam od kupnje i čekam Božić joj mmmm Božić :p
Ja jako volim Božić:D a nadam se i vi:beer: :beer: |
Re: Božić
Citiraj:
|
ja jedva cekam Bozic zato kaj mi je to najljepsi blagdan u godini
|
Ja jedva čekam Božić jer mi je mama rekla, ako budem dobar u školi, da će mi kupiti autić na daljinski:D :D :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I rekla mi je da ako negdje cujem da djeda mraz ne postoji, da je to laz :cool: |
A meni mama rekla : Sine počni štediti sada pa ćeš možda skupiti nešto do Božića. :D :beer:
|
Citiraj:
|
Svi za mamu mama za sve:D
|
A meni je žema rekla, ako nastaviš toliko trošiti za comp, za božić si traži novu :rolleyes:
|
A meni je rekao tata: Koj će ti qrac vodeno u kompu. Kupit će ti tatica freonsko hlađenje!:beer:
|
U zimi se hlađenje lako sredi - strpaš snijega u neku vrećicu, posudu ili slično si staviš u komp - po procu, grafičkoj i ostalim grijućim komponentama - kad se otopi brzo vodu van i staviš novi snijeg - da se postupak skrati napraviš zamjenske ''uloške''
:D |
A eni je mama rekla:Nemamo novaca za božićno drvce!:D
|
Citiraj:
:beer: :beer: ljubav |
Citiraj:
|
E, da smo drugog spola, dalo bi se dobro zaradsit!
|
Odi na operaciju promjene spola:beer:
|
Meni moja mama nije ništa rekla, više ne živi sa starcim :D :beer:
|
Kad smo već kod (barem meni) ljepšeg spola - jel ima koja ženska na PCE? Vidim 1833 registrirana člana - jesu svi muški?
|
Citiraj:
Mislim da bi bilo 50x zanimljivije da ima i ženskoh članova (koje bi bile aktivnije). :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dajte zamislite horror --- izlazi nova ploča, ona skonta i onda svima s PCE foruma pošalje mail s 640 Kb slika i 3 Mb filmova sa testovima ploče. Dok je na poslu fkors, pa iskoristi 6 h slobodnog vremena :rolleyes: :beer: |
Citiraj:
|
Ne mogu zamislit!:D :D
|
A šta je sa jednakim pravima spolova:D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za one kojima nije jasno - freoni (stručno kloroflourougljik - formula Cl3 FC) uzrokuju pretvaranje ozona (O3 ) u običan kisik (O2 ) čime se stvaraju ozonske rupe kroz koji prolaze štetna ultraljubičasta zračenja koja uzrokuju rak kože. Dosta ti je vodeno:D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |