![]() |
Twinmos Pc3700 (pc466)
U Info-gami su dobili gore navedenu memoriju, koja košat 1100 kn za 512Mb, mislim da je to jako dobra alternativa corsairu
Ako netko slučajno ima iskustva s navedenom molio bi da ih podjeli! |
To je vrlo dobra memorija ali samo ako na sebi ima winbond chipove. Cak ima i neka oznaka, winbond nesto... googlaj.
|
Pogledaj tu http://www.mlacom.si/ i ček out cijene.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako i košta isko kao i u HR --- povrat poreza ;)
|
Citiraj:
1. Vrijeme koje potrošiš na odlazak u Slo 2. Benz. koji potrošiš za odlazak u Slo 3. Živce koje potrošiš |
AMD
Da li netko zna razliku između Winbond i obične TwinMOS memorije?
Kupio bi dva komada DDR400 od po 256 Mb pa da mi ne podvale muda pod bubrege. Tražio sam svugdje, ali nigdje ne piše kako ih razlikovati. |
Re: AMD
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
susedu je dosla upljatnica na 1500 kuna+kazna od 2500 soma kuna za to kaj je ubol muziku u auto....:fuming: al je prosel jeftino!! |
hahah kak je to hrvatska super napravila.. potpisala sporazum sa slovenijom o deranju vlastitih drzavljana...
dok ostatak europe trguje bez poreza i carina, hrvati placaju u znoju i krvi. moram priznat da nisam nigdje u svijetu cuo za drzavu koja radi sve sto moze da svojim drzavljanima zagorca zivot... obicno se trude u suprotnom smjeru, da ti ga makar malo olaksaju. :confused: |
Citiraj:
(we'll skin you alive here) |
Citiraj:
Pravila u poslovanju i politici su valjda jasna svima...valjda... Jedino se mi svima naguzimo... Da se razmemo-tak je bilo i prije samo je vokabular bio nešto drugačiji. Ja zato ako i kupim bilo kaj skuplje u SLO,prijavim,povrat poreza dignem i mir... A ne da me neki majmun na grani zajebava... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |