PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Memorije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Twinmos Pc3700 (pc466) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4955)

dario-RUS 11.06.2003. 13:49

Twinmos Pc3700 (pc466)

U Info-gami su dobili gore navedenu memoriju, koja košat 1100 kn za 512Mb, mislim da je to jako dobra alternativa corsairu

Ako netko slučajno ima iskustva s navedenom molio bi da ih podjeli!

Veky 11.06.2003. 15:01

To je vrlo dobra memorija ali samo ako na sebi ima winbond chipove. Cak ima i neka oznaka, winbond nesto... googlaj.

MisterM 12.06.2003. 13:33

Pogledaj tu http://www.mlacom.si/ i ček out cijene.

dario-RUS 12.06.2003. 13:37

Citiraj:

Originally posted by MisterM
Pogledaj tu http://www.mlacom.si/ i ček out cijene.
Ne znam dal sam dobro izračunao, ali ispada za 466 Twinmos 1111 kn ko kod nas!!!

MisterM 12.06.2003. 13:44

Citiraj:

Originally posted by dario-RUS
Ne znam dal sam dobro izračunao, ali ispada za 466 Twinmos 1111 kn ko kod nas!!!
Je ali mislio sam na one sa winbond chipovima koje su vrhunske.

Paske 14.06.2003. 13:08

Ako i košta isko kao i u HR --- povrat poreza ;)

dario-RUS 16.06.2003. 09:54

Citiraj:

Originally posted by Paske
Sve u svemu kad zbrojiš i oduzmeš ne dobiješ niš!!!
1. Vrijeme koje potrošiš na odlazak u Slo
2. Benz. koji potrošiš za odlazak u Slo
3. Živce koje potrošiš

Amdejac 26.06.2003. 00:09

AMD

Da li netko zna razliku između Winbond i obične TwinMOS memorije?
Kupio bi dva komada DDR400 od po 256 Mb pa da mi ne podvale muda pod bubrege.
Tražio sam svugdje, ali nigdje ne piše kako ih razlikovati.

Veky 26.06.2003. 00:32

Re: AMD

Citiraj:

Originally posted by AMD
Da li netko zna razliku između Winbond i obične TwinMOS memorije?
Kupio bi dva komada DDR400 od po 256 Mb pa da mi ne podvale muda pod bubrege.
Tražio sam svugdje, ali nigdje ne piše kako ih razlikovati.

Uzmes ram u ruke, pogledas plocice. Ako na njima pise winbond (i jos bh-5) uzimaj, ako pise m-tech bjezi. :D

Trash 26.06.2003. 12:04

Citiraj:

Originally posted by Paske
Nemojte ovo pokusavati. Prema nedavno potpisanom medjunarodnom sporazumu ukoliko niste prijavili da uvozite robu u Hrvatsku, doci ce vam nakon nekoliko mjeseci (kada Slovenci posalju detalje sa obrasca za vracanje DDV-a) cestitka od Carine (hrvatske) u kojem ce biti navedena originalna cijena carine, kazna za neprijavljivanje, sudski troskovi + PDV na sve to skupa.

mitzek 26.06.2003. 12:16

Citiraj:

Originally posted by Trash
Nemojte ovo pokusavati. Prema nedavno potpisanom medjunarodnom sporazumu ukoliko niste prijavili da uvozite robu u Hrvatsku, doci ce vam nakon nekoliko mjeseci (kada Slovenci posalju detalje sa obrasca za vracanje DDV-a) cestitka od Carine (hrvatske) u kojem ce biti navedena originalna cijena carine, kazna za neprijavljivanje, sudski troskovi + PDV na sve to skupa.
:( stvar stoji.......
susedu je dosla upljatnica na 1500 kuna+kazna od 2500 soma kuna za to kaj je ubol muziku u auto....:fuming: al je prosel jeftino!!

dpajur 26.06.2003. 14:16

hahah kak je to hrvatska super napravila.. potpisala sporazum sa slovenijom o deranju vlastitih drzavljana...

dok ostatak europe trguje bez poreza i carina, hrvati placaju u znoju i krvi.

moram priznat da nisam nigdje u svijetu cuo za drzavu koja radi sve sto moze da svojim drzavljanima zagorca zivot... obicno se trude u suprotnom smjeru, da ti ga makar malo olaksaju. :confused:

Trash 26.06.2003. 15:09

Citiraj:

Originally posted by dpajur
hahah kak je to hrvatska super napravila.. potpisala sporazum sa slovenijom o deranju vlastitih drzavljana...
moram priznat da nisam nigdje u svijetu cuo za drzavu koja radi sve sto moze da svojim drzavljanima zagorca zivot... obicno se trude u suprotnom smjeru, da ti ga makar malo olaksaju. :confused:

Welcome to Croatia!
(we'll skin you alive here)

Jelc 26.06.2003. 16:13

Citiraj:

Originally posted by dpajur

Ah...svaki "normalni ili uobičajeni" postupak a u svezi glede...bi se u "Rvata" proglasio antieuropski,"desničarski",pa-nemožemo-tako-nikad-u-EU postupak:D

Pravila u poslovanju i politici su valjda jasna svima...valjda...

Jedino se mi svima naguzimo...
Da se razmemo-tak je bilo i prije samo je vokabular bio nešto drugačiji.

Ja zato ako i kupim bilo kaj skuplje u SLO,prijavim,povrat poreza dignem i mir...

A ne da me neki majmun na grani zajebava...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18.