PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   BSPlayer 0.86.496 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4951)

Black Dragon 10.06.2003. 23:54

BSPlayer 0.86.496

Ne znam iz čega playate DiVX, XviD, ... ja volim BSPlayer i on mi je mrak. Da znam nekima je slika naopačke, ne valja im program, ja sam ipak jako zadovoljan. Nisam jednostavno s njime imao problema. Eto nova verzija i ono što je važno spomena:
titl se da sada dragg&drop kao film
poboljšan je mp3 playback
dodana je opcija icecast/shoutcast strem (samo za mp3)
moguće je playati ne kompletne AVIe
popravljene neke sitnice, link za download http://www.bsplayer.com/dlfile.php?f...lay086.496.exe

Lignja 11.06.2003. 00:35

thx
btw - guba sig :)

sNNooPY 11.06.2003. 09:28

skinuo ga i ja. radi super.

Black Dragon 11.06.2003. 11:08

I da za one ne upućene znate da je program kožabilan:D odnosno mogu mu se mijenjati skinovi (da ima onih koji neznaju:) ). Eto na službenom suteu www.bsplayer.com ima izvadak onih po njima jako dobrih, a ostali klasika na devianartu, wincustomizeu, ...

tor 11.06.2003. 13:55

Kasniš prika kasniš. Postao sam još neki dan da je izašla nova verzija. I onda me horza upozori na program mv2. Mrak. Probaj barem. I ja sam do njega brija po BS ko lud ali...

horza 11.06.2003. 14:56

Citiraj:

Originally posted by tor
Kasniš prika kasniš. Postao sam još neki dan da je izašla nova verzija. I onda me horza upozori na program mv2. Mrak. Probaj barem. I ja sam do njega brija po BS ko lud ali...
da ono... ja čitam ovo od jučer i ne vjerujem da nitko nije skužio :D

Black Dragon 11.06.2003. 15:06

Eto i naslov je bitan, novi BS ... vidio i proletio, pa ne čitam ja baš sve šta se okolo piše. Pročitam temeljito ono di sam moderator, a ostalo ili preletim ili pročitam ako imam vremena. Eto sada i ja vidim da sam bio one day to late & one buck to short ali ima nas još:D MV2 nisam vidio, bum pogledao. Neko vrijeme mi je bio dobar RadLight ali do verzije dok se dao izbaciti SaveNow sada je postao shareware, špijunira, ... bljak. Da su nastavili kako su počeli sada bi bili No.1 ovako će pasti u zaborav ... Čujem da je i ZoomPlayer sve bolji ali i da je on prešao u shareware vode ...

tor 11.06.2003. 19:05

Citiraj:

Originally posted by Horza
da ono... ja čitam ovo od jučer i ne vjerujem da nitko nije skužio :D
Vručina, vručina:D

tor 11.06.2003. 19:07

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Eto i naslov je bitan, novi BS ... vidio i proletio, pa ne čitam ja baš sve šta se okolo piše. Pročitam temeljito ono di sam moderator, a ostalo ili preletim ili pročitam ako imam vremena. Eto sada i ja vidim da sam bio one day to late & one buck to short ali ima nas još:D MV2 nisam vidio, bum pogledao. Neko vrijeme mi je bio dobar RadLight ali do verzije dok se dao izbaciti SaveNow sada je postao shareware, špijunira, ... bljak. Da su nastavili kako su počeli sada bi bili No.1 ovako će pasti u zaborav ... Čujem da je i ZoomPlayer sve bolji ali i da je on prešao u shareware vode ...
Ma jedino šo valja od tih playera je BS, Micro DVD i naravno zadnji junak mv2. Sve ostalo jedva da radi ili je špija ili nešto gore:beer:

greg SE 11.06.2003. 19:16

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
ali su barem bili fer i ostavili na stranici i zadnju verziju nekomercijalnog.....ja imam onaj komercijalni ali bez spywarea i i dalje mi je broj jedan....ovaj mv2 mi izgleda zgodno ali me default skin jebeno zivcira, dize mi se kosa na glavi (tj ono malo sto mi je šišsarka ostavila :D) kad vidim te izduzene skinove koji pucaju na standalone DVD playere....neznam zasto

Lignja 12.06.2003. 07:56

nije los mv2

horza 12.06.2003. 13:12

Citiraj:

Originally posted by Lignja
nije los mv2
svi koji ga koriste kažu da je najbolji.

Lignja 12.06.2003. 17:21

Citiraj:

Originally posted by Horza
svi koji ga koriste kažu da je najbolji.
moram priznat da sam malo prcko po njemu , ali da je najbolji to bi se odmah vidjelo
bolji mi je bs . mzda zato kaj sam se naviko , a ko player je cist solidan

BodyRemover 15.06.2003. 02:16

Jos uvek je tu bedni bug : Program crashuje kada cekiram da pusta titlove na overlay. Jel jos neko dozivljava ovu glupost ili je nesto do podesavanja drivera moje graficke karte?

poz i hvala

horza 15.06.2003. 07:52

Citiraj:

Originally posted by BodyRemover
Jos uvek je tu bedni bug : Program crashuje kada cekiram da pusta titlove na overlay. Jel jos neko dozivljava ovu glupost ili je nesto do podesavanja drivera moje graficke karte?

poz i hvala

ne bih znao... gledam, slušam i drkam na njemu već godinu dana, i nikada nisam imao nikakvih problema s bilo čime vezanim za overlay. to mu stavljam kao najveći plus. ima stvari koje preko overlaya rade, a inače ne. mislim da me je to i osvojilo.

LordNitro 15.06.2003. 09:50

Meni je ipak BS player najbolji!

Beast 06.07.2003. 02:26

Meni nikako da proradi kako treba, stalno izbacuje fatal error, overlay failed...
RadLight r5 je zakon!

Black Dragon 06.07.2003. 09:25

Citiraj:

Originally posted by Beast
Meni nikako da proradi kako treba, stalno izbacuje fatal error, overlay failed...
RadLight r5 je zakon!

I krcat je Spy softwera koji se da isključiti do verzije 3.03 R5_1 i od onda je sastavni dio RadLighta.

LordNitro 06.07.2003. 09:37

Zato postoje anti-spy programčićI!:D :D :D

Black Dragon 06.07.2003. 09:45

Citiraj:

Originally posted by nitro
Zato postoje anti-spy programčićI!:D :D :D
Nisu Slovaci davanger i RadScorpion baš tako loši programeri, kada makneš spyware onda u pravilu RadLight više ne radi:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:54.