![]() |
BSPlayer 0.86.496
Ne znam iz čega playate DiVX, XviD, ... ja volim BSPlayer i on mi je mrak. Da znam nekima je slika naopačke, ne valja im program, ja sam ipak jako zadovoljan. Nisam jednostavno s njime imao problema. Eto nova verzija i ono što je važno spomena:
titl se da sada dragg&drop kao film poboljšan je mp3 playback dodana je opcija icecast/shoutcast strem (samo za mp3) moguće je playati ne kompletne AVIe popravljene neke sitnice, link za download http://www.bsplayer.com/dlfile.php?f...lay086.496.exe |
thx
btw - guba sig :) |
skinuo ga i ja. radi super.
|
I da za one ne upućene znate da je program kožabilan:D odnosno mogu mu se mijenjati skinovi (da ima onih koji neznaju:) ). Eto na službenom suteu www.bsplayer.com ima izvadak onih po njima jako dobrih, a ostali klasika na devianartu, wincustomizeu, ...
|
Kasniš prika kasniš. Postao sam još neki dan da je izašla nova verzija. I onda me horza upozori na program mv2. Mrak. Probaj barem. I ja sam do njega brija po BS ko lud ali...
|
Citiraj:
|
Eto i naslov je bitan, novi BS ... vidio i proletio, pa ne čitam ja baš sve šta se okolo piše. Pročitam temeljito ono di sam moderator, a ostalo ili preletim ili pročitam ako imam vremena. Eto sada i ja vidim da sam bio one day to late & one buck to short ali ima nas još:D MV2 nisam vidio, bum pogledao. Neko vrijeme mi je bio dobar RadLight ali do verzije dok se dao izbaciti SaveNow sada je postao shareware, špijunira, ... bljak. Da su nastavili kako su počeli sada bi bili No.1 ovako će pasti u zaborav ... Čujem da je i ZoomPlayer sve bolji ali i da je on prešao u shareware vode ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nije los mv2
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bolji mi je bs . mzda zato kaj sam se naviko , a ko player je cist solidan |
Jos uvek je tu bedni bug : Program crashuje kada cekiram da pusta titlove na overlay. Jel jos neko dozivljava ovu glupost ili je nesto do podesavanja drivera moje graficke karte?
poz i hvala |
Citiraj:
|
Meni je ipak BS player najbolji!
|
Meni nikako da proradi kako treba, stalno izbacuje fatal error, overlay failed...
RadLight r5 je zakon! |
Citiraj:
|
Zato postoje anti-spy programčićI!:D :D :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:54. |