![]() |
Kompjuter za mp3-ice i izdavanje računa
Dali ima netko iskustva s POS printerima ( za obrt) i koja bi mi preporučena konfiguracija bila dovoljna za nesmetano printanje-izdavanje računa i ujedno i slušanje mp3-ica. Jer sam čuo svakakvih priča o tome kako winamp zna "trzati"
dok se račun printa i kako nije dobro da se to sve radi s jednim kompom. Htio bih čuti samo ozbiljne odgovore od onih koji su imali iskustva s takvim stvarima. Jer sam pred kupovinom kompa i moram to ozbiljno odraditi.: sweating |
Treba ti neki Pentium sa MMX instrukcijama, mislim da bi 64 rama bilo dosta...hard koliko hoces, napajanje isto neko bezvezno i tako...moglo bi se to jako jeftino slozit...
Ako uspijes nabaviti P3, to bi ti savrseno bilo....letilo bi sve...i jos 128 rama..uh uh...di ces bolje... |
Mislim da ce ti bilo koji komp pa cak i neki najslabiji sto mozes kupiti(novi) biti i vise nego dovoljan za tvoje potrebe.Ja sve to vrtim na par godina starom p3@800,256 MB Ram i sve radi bez greske cak mozes i divx gledat bez ikakvih trzaja i printat istodobno
|
I mislio sam kupit nekog najslabijeg semprona hard disk 80 GB i 512 ram-a , za svaki slučaj. Jer bi to radilo pod Xp-om, a ono zna se koliko traži ram-a.
Dobro, hvala vam.:) |
ja sam imao p4 2.4 533,aopen i845 plocu,2X256 , STAR TSP700 termalni printer i WINAMP je zahebavao za poludit dok je bio upaljen IPOS KNJIGOVODSTVO program za kasu. Znao mi se smrznut ,restartat komp itd itd. Onda sam ga maknuo i stavio quintessential player i odonda je sve radilo kako treba.
|
Citiraj:
Znači bez straha se mogu upustit u "pustolovinu" korištenje pc kase i glazbene linije. :cool: |
Citiraj:
|
evo,ja za vođenje i izdavanje računa u svojoj trgovini koristim Pentium 1.8ghz,Asus P4P800,2x256mb,40gb HDD.windows XP se bez problema vrti.
moj je čak i predobar za to,ali imam neke programe koji zahtjevaju i više pa zato imam. ak te zanima,javi se na PM.bavim se obrtom duže vrijeme pa se kužim u te stvari. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |