![]() |
Video streaming sa Marsa
Tvrtke ETouch Systems i Speedera Networks u suradnji sa američkom agencijom NASA, omogućiti će po prvi puta u povijesti izravan video prijenos za korisnike Interneta sa Marsa. NASA-ina misija koja kreće prema Crvenom planetu slijedeći tjedan biti će opremljena posebnim kamerama čija će slika sa udaljenosti od približno 100 milijuna milja putovati 10-ak minuta do Zemlje. Projekt je vrijedan 6 milijuna dolara, a pratiti će se od nedjelje na www.nasa.gov.
Evo... |
Fala, bas cu pogledati mozda vidim kojeg Fanta boya!
:beer: |
ma jebo to kad ce i ova sigurno misteriozno krepat bas kad dodje do marsa ko i svaka sonda do sad
|
Citiraj:
To ti je tak kad idioti neznaju razliku između inča i centimetra... U svakom slučaju-ja se veselim svemu tome... Utoimesamsimamotprljenegaoriđiđibudweisera:) |
Citiraj:
bice da ih "fanta-boys" ruse :D |
Citiraj:
Zbog stabilnosti. Tak da su i dalje podatci sa Viking-a zakon... A računam i na Kineze... |
Jel ima na Marsu komada?:D
|
Citiraj:
|
E ova ti je dobra!:D :D
Najljepša ti dala!(nemoj da ti zena ovo vidi):D |
Meni je jedna vec dala :D
Roknio sam ju u pećini:D |
Jel to opet tvoja bujna masta?:D
|
Citiraj:
stavili su PC na Columbiu....svi znamo sta joj se desilo :D |
Citiraj:
P.S Od Warcrafta čovijek zaboravi pisat:đ,ž,š,ć,č:fuming: |
Jesi ugradio one ventove kak sam ti rekao?:D
|
Razmišljam o vodenom ili o (jako)tihim ventovima:D
|
Citiraj:
![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hahahahah:D :D |
No...kaje sad...kaj fali kamenju...
Istinabog...namučio bi se dok bi našel jednog sa odgovarajučom škuljom...a HILTI je fakat skup:D Makar...Hiltica je u nekim krajevima statusni simbol/kao i Stilh-ovka/:D Ima krajeva gdje bu ti komad prije pao na "štilovku" nego na bemburu...pa si ti misli...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:28. |