![]() |
KUPNJA TV KARTICE!!!!!!
sto mi sve treba da bi si ugradio tv karticu do 300 kn?molim i preporuku za tv karticu do 300 kn!!!!!!
|
treba ti malo (jako malo) spretnosti i 300kn:D
Leadtek TV2000XP ti je oko 300kn u ve-milu |
Kao prvo nemoj se derat(velika slova su znak deranja, ako nisi upućen)!
Za ugradnje ti je potrebno šarafciger,driveri(koje dobiješ uz karticu), 5minuta vremena i malo mozga(ne preveć) --> dakle nije komplicirano. Ja bi ti do/oko 300kn preporučio ove dvije: Leadtek TV2000XP GLOBAL 288,59kn ili eventualno ovu ako imaš za izdvojit malo više Leadtek TV2000XP EXPERT 333,85kn Iz Ve-Mulja su ti obje! |
OT:
Dal ova antenica koja se dobije sa tom Leadtek može hvatati pristojan signal? |
Ovisi gdje se nalaziš. Meni s njom nije htjela skoro ništa, ali kad sam spojio vanjsku- skroz druga priča
|
Ok znači trebao bi prvo istestirat, jer baš mi se i neda vuč kabel do vanjske. BTW kolko košta metar tog antenskog kabela?
|
Oko 7kn po metru
|
Definitivno Leadtek TV2000XP Expert. Imam vec jednu i ove sedmice cu kupiti jos jednu:D. Brat seli u Banja Luku zbog skole pa mu treba TV a nema mjesta za jos jednu kutiju u sobi.
I pri kupovini dobro obrati paznju na verziju. Nista drugo osim Expert. |
kao sto kolege kazu dodaj jos nesto love i uzmi si expert,jer je stvarno jako dobra kartica...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ElectronIC u Tratinskoj (od Cibone prema placu na desnoj strani ceste - Žuti natpis ima). |
pa valjda antenski koaksijani
|
da, zanmd a je koaksijalni, imam doma cijeli bunt od 100m neraspakiran, i mislim da bi trazio za njega 200kn uvrh glave da ga prodajem znaci 2kn metar..a, ovaj njegov za 7kn mora bitineki super duper, na to sam mislio...idem sad doma s pola spavati..pozz
|
Onaj od 10mm je 7kn, 5mm 3kn
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |