![]() |
Firefox, extensija za paswordse i usernames
Dosta puta mi na raznim lokacijama traži da upisujem svoj Email,Username i Pasword. Postoji li neka extensija da mi firefox pamti i čuva sve to tako da ne moram svaki puta sve ručno upisivati.
Znači da kad mi zatraži Email, Username ili Pasword da jednim klikom umetnem sve to u potrebna polja. |
To već imaš integrirano u Firefox. Ne kužim u čemu je problem? Možda nije uključeno? :rolleyes:
|
Tools, Options, Privacy, Passwords.
|
Citiraj:
http://img172.imageshack.us/img172/1...rd01wg8.th.jpg |
ovdje recimo nemože zapamtiti user i pass. drop down menu pamti username kao i se drugo, ali pass nema sanse...
|
Samo sam kliknuo na ovaj link i odmah je uslo u "Moj T-Mobile". Valjda pamti. :) ;)
|
svaki put kad upišem username i pasword on me pita da li želim da zapamti to i ja potvrdim ali opet slijedeći dan kad se idem spajati na forum opet traži da upisujem sve.
|
Pogledaj si u firewallu i u password settings u firefoxu da li pamti cookije. u tome ti je fora. evo ja imam na keriu block cookies i nema sanse da se spoji bez dozvole, jedino ako je snimljeno u firefoxu kao password. i onda se ne spaja nego napise username i password pa onda samo kliknem na login. Iznimka je forum px ekspert di je slozeno da se automatski loga u keriu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:18. |