![]() |
tiho napajanje, os
pozdrav,
umro mi je je chieftec 360 prije nekih tjedan dana i moram što prije nabaviti novo. trenutna konfa mi je athlon 64 3000+, x800xt pe, 2*512 rama, dva optička, 160 gb hard, skystar 2 s rotorom za antenu (troši puno struje). u bližoj budućnosti planiram ubosti još rama i još jedan hard. koliko jako napajanje mi treba za ovo? budući da imam dva zalmana u kompu chieftec mi je bio najglasniji pa sam ga svakako planirao zamijeniti. trebalo bi mi napajanje tiše od 18db, oko 500kn (zadnji plafon je 700) i da se može kupiti u osijeku. može i neka kombinacija sa zamjenom tvorničkog ventilatora s tišim. malo sam gledao po forumu i vidio sam da dosta ljudi preporučuje seasonic 380, al gdje to nabaviti u osijeku? |
Naručiti iz Linksa i platiti poštarinu (50kn mislim)...Sigurno te ispadne manje od 700kn.
No uvijek možeš kupiti i Chieftec Deltu 350W (ali neznam koje trgovine vi u Osijeku imate). Ta dva napajanja (dobro, skoro svi Seasonici) su tiha i dovoljna za ono kaj tebi treba :) |
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.746.001 + poštarina 55KN = 550KN
U Osijeku ga nema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa da seasonic možda najbolje uzet
|
seasonic pod broj jedan.
iza njega fortron 400w...jako tih i solidan |
također preporuka seasonic
p.s, sumnjam da će uzest čufteka nakon što mu je ovo umrlo, iako se radi o vrhunsko m napajanju...:cool: |
ja bi piknuo 430w seasonica jednostavno je on sve sto trazis :)
|
nakon koliko je crko chieftec?
|
Seasonic 430w ...
ali pošto ga nema onda Seasonic 380w. definitvno najbolja i najtiša napajanja. |
nisu najtiša
|
ali su iznimno tiha
|
Citiraj:
kod mene je bio godinu dvije (uzeo polovno), ali je radio 24/7 |
Citiraj:
|
Tako je to kad ljudi stave cijev na uho i gurnu ga u napajanje pokraj venta i onda čuju kako zrak udara u lim...
Samo malo spužve i ne bude se ni jedan seasonic čuo... |
Citiraj:
|
Osim sto ga nema vise nigdje za kupit...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |