![]() |
spuzva za kuciste
kantu moram utisati pa me zanima kak obljepiti pravilno spuzvu po kucistu. da li se ljepi na sve stranice kucista?
citao sam da u chipoteci ima spuzve ali me zanima da li ovo valja http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.650.011 ak ima netko link how to..... ili prijedlog za koju spuzvu nek napise : cheers2 |
Pa trebao bi staviti svuda tu spužvu. Pokriti sve rupe koje ne želiš da ostanu za usis/ispuh.
A sad kaj valja, a kaj ne, to ti ja neznam. Hvalili su onu Akasu... |
jel ima kakav link za tu akasu. mislim hrvatska di se moze kupit....
|
Kolko znam više ju nigdje ne možeš kupiti ostao je samo cooltek i sharkoon.
Rađe kupi šarkun uljeva više povjerenja. Ili flekosva grunf metoda u bauhaus po spužvu i zaljepit dvostranom trakom. |
nadam se da ce fleks i grunf napisati nest o toj spuzvi. dal je dobra i dal je pomogla sta. kolika je debljina... da znam se zaletit do bauhausa i trazit, da ne zujim bezveze
|
Fleks vam poručuje:
smrdiš, smrdiš, užasno smrdiš P.S. u bauhauss po spužvu P.P.S. ne dolazim ovdje jer previše smrdim sa ljubavlju vaš Spmer, smrad, trn u oku, provokator... Jednostavno Fleks |
e ovako ja sam isto jucer kupio spuzvu ali ta spuzva se koristi za stavljanje parketa :) to je spucva ali je poluplasticna neznam kako da objasnim :)
uglavnom 2mm je bila ja sam uzeo i izrezao po stranicama i stavio na duplo znaci 4mm uglavnom pomogla je sada jos trebam staviti na pod dok neznam bas hocu li obljepljivati "strop" kucista :) uglavnom to je bilo 30m 130kn a treba ti onak 10m da obljepis sve zivo i nezivo :D znaci oko 40kn :) i da zaljepio sam rubove sa izolir trakom uglavnom estetski jako ljepo izgleda postaviti cu sutra slike itaq :) |
bilo je u chipoteci one "rebraste" za dampat zvucnicke kutije...sam malo da najdem to...:D
edit: evo, ta spuzva, ko karton od jaja zgleda, crna, 1*0.5m, 49.90kn tapecir rola za zvucnicke kutije 1.5*1m 57kn www.chipoteka.hr |
akustične spužve ima i u martićevoj prije križanja s bauerovom. tam sam je ja uzeo. dućan sa stafom za tapetiranje, tkanine, spužve...
|
fanatik daj neki detalj :) i slikicu ako moze
znaci debljina ? cjena? koliko pomaze :) |
bas gledam u chipoteci ovu spuzvu za zvucne kutije. cini mi se dobra stvar.
budem se zaletio pa cu uzet. koliko bi mi bilo dovoljno za cijelo kuciste antec slk 3000b |
Citiraj:
|
je li uzeo tko to u martićevoj?
i ja bih s nečim oblejpio kućište iznutra, ja razmišljam o onom izolacijsko katranu u traci, ili kako se već zove, nešto što je samoljepiivo.. ima tko kakve slike kako to izgleda ta spužva? pošto? |
to je ova iz martićeve. mislim da je malo skuplja od ove u chipoteci mada mislim da je i malo veća. al nisam ziher. kupio prije par mjeseci i ovo je slika od tad. dosad je stavljeno na negdje oko pol kućišta. al nekak mi uvjek fali vremena za to. ostalo napravit još iznutra - napajanje, hard.debljina je negdje 4-5cm. ljepi s sljepilom za spužvu kupljenom u istom dućanu.
http://www.imagesforme.com/thumbs/158P1010001.JPG |
tebi odgovara jer imaš, kako da to nazovem, recimo stokućište :D, pa imaš mjesta za tako debelu spužvu, i velike plohe... no tako nešto je nemoguće staviti u obični limeni case... ;)
trebam nešto tanko, debljine max 1-2cm... |
čuj, tamo imaš spužvi svih mogućih debljina. ali su normalne, ne valovite poput ove.
|
možda tražiš nešto poput ovog? http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.650.009
|
Takvu spuzvu sam koristio u ex prostoriji benda.
Kupili smo je u Sloveniji za 25kn po 1m^2, dok je kod nas dosla ~50kn. |
a neznam kad cu do chipoteke je da mi je pod nosom al kad stalno trcim s faksa na posao....
al morat cu sto prije |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |