PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   kojeg adsl operatera odabrati ' (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49116)

panula 14.10.2006. 13:10

kojeg adsl operatera odabrati '

Pozdrav svima!

nakon dužeg čekanja odlučio bih se uzeti adsl za doma ,
naime koristim ga na poslu - ( t-com ) pa sam do sad nekako odugovlačio sa tom investicijom za po doma jer sam eventualni download rješavao na poslu gdje imam paket sad 5 gb što mi je za moje potrebe i potrebe posla i više nego dovoljno,nekako čekajući hoće li malo pasti cijene

znači , nisam neki potrošač gb , tj osnovni start paket- 1 gb - mi je čisto dovoljan

još uvijek sam neodlučan koji adsl odabrati i od kojeg operatera
da li t - com,vodafone home box, optima ...
koje je vaše mišljenje ( šta je tu najisplativije za moje poterbe - mislim da ima dosta takvih korisnika )
i iskustva
cjenovne razlike itd

Foxman 14.10.2006. 13:23

Ja imam od VMmreža paket od 3Gb za 40 jer mi je to točno onliko koliko prometa doma napravim jer sve skidan an poslu an optici osim audio/video a ono što doma radim je igram se i skidam mp3ce... promet mi je zadnjih nekoliko mjeseci nešto manji od 3Gb tako da mi je ovo bilo najidealnije....

EDIT: nisam gledao od kuda si... Ako ti i je dostupno T-Com ili Iskon?? Isto sranje....

amerix 14.10.2006. 15:18

vjerojatno optima

malba 14.10.2006. 16:23

najbolje bi bilo da s obzirom na mjesto stanovanja provjeriš dostupnost. bojim se da će ti se tada lista opako smanjiti na tcom/iskon..

LuXor 14.10.2006. 18:49

malba ti je sve rekao, ali nije ni T-scum svemoćan, jedan moj poznanik ne može dobiti priključak, a zivi 15ak km of Bjelovara...

Dule 14.10.2006. 20:15

Citiraj:

Autor LuXor (Post 543915)
malba ti je sve rekao, ali nije ni T-scum svemoćan, jedan moj poznanik ne može dobiti priključak, a zivi 15ak km of Bjelovara...

zivim ja u zagrebu, pa nemogu dobiti adsl, kao ni ostatak utrina, zaprudja i sopota : bonker2

fanATIk 14.10.2006. 20:25

moj frend živi u zg, črnomerec, zagrebačka ulica i nemre dobit dsl. što je najbolje, neki dan su mu poslali doma obavjest da nažalost trenutno ne mogu priključit dsl a on je ugovor s njima potpisao 27.11. prošle godine. trebala im je skoro godina dana da mu obavjest pošalju. idioti.

LuXor 14.10.2006. 20:34

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 544005)
moj frend živi u zg, črnomerec, zagrebačka ulica i nemre dobit dsl. što je najbolje, neki dan su mu poslali doma obavjest da nažalost trenutno ne mogu priključit dsl a on je ugovor s njima potpisao 27.11. prošle godine. trebala im je skoro godina dana da mu obavjest pošalju. idioti.

Lol, zašto me to više ne čudi...

shobru 17.10.2006. 14:32

odi na www.vodatel.hr, samo ne znam imas li dostupnost, da ja imam, vjerojatno bi uzeo triplay i rijesio se tcoma for good :D

walbandon 17.10.2006. 18:40

jel ima netko taj tripleplay? zvuci odlicno, ai mislim da to nece jos neko vrijem profunkcionirati kako treba.

coconut 17.10.2006. 19:00

Zvuči odlično, ali samo zvuči jer ga još nitko s ovog foruma nije dobio. A što se tiče ISP-a, baš i nema neke razlike među njima. Kuna gore-dole, ali uvijek isto ***nje. Ja sam na Iskonu. Uskoro bi trebali ponuditi 2play (telefon & ADSL2+). Nadam se da ću biti među sretnicima kojima će to biti dostupno odmah po komercijalizaciji. Kao njihov korisnik, vjerojatno ću imati prednost u odnosu na nove korisnike.

panula 19.10.2006. 17:17

za nas izvan metropole izbor operatera je i dalje sveden uglavnom na t-com

a za sada još malo čekam jer i svemoćni t-com nakon 15.10. kako je završila promotivna akcija sa besplatnimn flat-om nije ponudio ništa novo na akciji

živili monopolisti !
a kad će se ovi drugi probiti na cijelo tržište lijepe naše ?
načekati ćemo se jeftinije i kvalitetnije usluge

Foxman 19.10.2006. 18:06

i ne samo to nego im je i tracert vrlo zanimljiv.... ide okolo naokolo po europi pa nazad u HR... Gamad monopolistička...

Trash 19.10.2006. 19:35

Citiraj:

Autor Dule (Post 543993)
zivim ja u zagrebu, pa nemogu dobiti adsl, kao ni ostatak utrina, zaprudja i sopota : bonker2

A bome i dugava :(

bLj4c 19.10.2006. 23:25

Citiraj:

Autor Dule (Post 543993)

zivim u Utrini i bar vec dvije godine imam ADSL a frendovi iz Zaprudja i Dugava imaju recimo isto tolko...

Foxman 19.10.2006. 23:34

Citiraj:

Autor bLj4c (Post 548609)
zivim u Utrini i bar vec dvije godine imam ADSL a frendovi iz Zaprudja i Dugava imaju recimo isto tolko...

Fora i je u tome što ga ti imaš već dve godine a oni ga žele sada... Jer su ljudi koju su ga uzeli prije "zauzeli" dslamove na centrali a šugavi T-Com nije ulagao u infrastrukturu...

I ja imam isto primjeru kojem ja imam DSL (već oko 2,5g i platio sam ga ko suho zlato) a frend koji je kuca do mene, tel broj po numeraciji do mene i on ne može uzeti DSL...

hebi ga, TCom šupci...

Jel netko probao lupiti tracert sa npr carnetovog računala na nekom faksu prema npr www.t-com.hr?? Pa da vidite kuda sve idu paketi i koliko hopova radi.....

JohnyB 19.10.2006. 23:59

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 544005)

možda je to i moj frend ista situacija i lokacija samo kaj sam čuo da su navodno t-comovci došli provest taj neki vod zbog kojeg nije moguće spojit adsl ali nekako preko stupova (umjesto kopat ) pa da su susjedi digli hajku i nakraju ništa od toga ......

JohnyB 20.10.2006. 00:01

Citiraj:

Autor bLj4c (Post 548609)

ja od prvog dana kad su uveli adsl ......

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:12.