![]() |
DVD/RW
Otišla mi je prža, pa sam zainteresiran za jedan od ova 2 modela (ili po mogućnosti neki treći...samo dajte savjet) :
LITEON SHM-165H6S BENQ DW1655 Koji je bolji, zašto.....itd? |
LG H20L :)
|
Citiraj:
|
Benq. LG nije vise najbolji-nekad je bio...
|
Vidio sam i da je došao benq 1670...netko ima kakvu informaciju o tome? Nema ga za kupiti kod nas...
|
Milsim daga ima za kupit koda nas , al taj uredjaj je losij od 1650/1655.
Citiraj:
|
Citiraj:
Po čemu je lošiji? Možda je problem u firmwareu jer je relativno nova prža? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Firmware ce vjerojatno popravit citanje i pisanje, chipset u tom i 1655 nije isti mislim da je tu panasonic a u 1650/55 je bio philips.
Tesko da ce citanje i pisanje bit bolje od 1650 jer je na njemu vec savrseno. Uz to 1670 ne podrzava sve funkcije benq qsuite alata, a mislim da nije ni pouzdan scanner za kvalitetu burna u npr. nero cd speedu..cd/dvd quality. I da mozda najvaznije , SOLID Burn, navodno to nece moc podrzavat nikako, a to je bio najveci plus benq-u u odnosu na konkurenciju, prvenstveno NEC. A cijena, vjerujem da je 1670 vec i sad jeftiniji par desetaka kuna , kolko i moze bit jeftiniji na tak vec niske cijene... |
Citiraj:
|
Obrnuto.. Plextor ima benq hardware ...:)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vele da benq ima philipsovu elektroniku, pa zatim da plextor ima benqovu, na kraju ispada da je plextor philips:confused:
|
hehe, BENQ koristi philipsov chipset, BENQ je proizveo, a plextor uzeo gotovog BENQ-a i nazvao ga PLextor xxxx.
Citiraj:
|
Citiraj:
A ovo philips-benq mislim da si pobrkao nešto, nije elektronika u pitanju, nego čip, tako recimo pioneer koristi nec-ov čip za prže. |
S obzirom da 1655 ne bi ni bog više našao za kupiti kod nas (osim u web shopovima), zanima me da li je bolji:
Benq 1650 ili LG H20LBB |
Mislim da je ovdje LG ipak bolji...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:15. |