![]() |
Princeton DDR
Isplati li se staviti Princeton DDR 1024M PC3200 400MH (539kn) u celeron 1.7?
Jeli ta mem. ok? (znam da je moj comp shuga, ali nema se love: hitthewa , pa bi mi ram ostal za kasnije kad se malo operjam:D ) |
ovisi sto ce ti biti sljedece, jer su sad svi intel procesori vec na DDR2, a na DDR je jedino jos socket 939, pa ako imas namjeru kasnije uzeti socket 775 ili AM2, onda ce ti trebati DDR2 mema.
|
Nije baš samo sck. 939 na DDR-u...i Intelov sck. 478 ga koristi. Osim toga (ako se ne varam) ima i sck./LGA 775 ploča koje podržavaju DDR, tak da, ako se čovek i odluči za prelazak na Intelove procesore novije generacije i sve kaj ide u paketu s njima, najde/kupi ploču koja podržava dobar-stari DDR i niko sretniji od njega. S druge strane, taman i da se odluči prodati, sve kaj sad ima i kupiti neki sck. 939 procesor, DDR memorija mu onda fino dojde. Možda čovek misli samo zamijeniti Celerona s nekim Pentiumom i sve ostalo zadržati i opet ne treba prodavati memoriju.
Citiraj:
Kaj se tiče memorije, nje nikad dosta i IMHO moreš si komotno zeti tu memoriju. |
Nisam mislil shuga da je los, jer, kak velis sluzi me ok i nikakve probleme nemam , jedino znam da nemogu ni probati neke igrice, ali to je manje bitno.
Ma ako bi isel mjenjati onda bi promjenil mat, proc i grafiku. Kak mi se sad kaze : baad : jos budem jedno dulje vrijeme kotistil to kaj imam, pa mislim ipak da bi najbolje bilo da kupim 512 i piknem ga kraj 256(nadam se de se nebudu : Machineg klali ), pa kad se bude mjenjalo dodam i ram, pa napajenje .... Btw hvala na savj.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |